Ma délután 5-től ismét megtartjuk elsővasárnapi szentségimádási óránkat templomunkban.

Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tarja online találkozóját.

Hétfőtől ismét megtarthatjuk a májusi litániákat, szentségimádási órákat, és a rózsafüzér ájtatosságokat a templomban. Ezért minden hétfőn, kedden, és pénteken reggel ½ 8-tól közvetlenül a reggeli szentmisék után, valamint minden szerdán, csütörtökön, szombaton, és vasárnap az esti misék után lorétói litániát mondunk. Mindenkit szeretettel marasztalunk égi Édesanyánk köszöntésére!

Örömmel hirdetjük, hogy hétfőtől kezdődően hétköznapokon, hétfőn, szerdán és pénteken reggel ½ 8 -tól este 8-ig, újra lesz szentségimádás a templomban! Reméljük, hogy nem csak a kávéteraszok lesznek zsúfoltak, hanem az Úr háza is megtelik az örök élet vizére szomjazókkal. Tegyünk bizonyságot hitünkről a jelenlétünkkel is, hogy számunkra mi, azaz KI a legfontosabb!

Pénteken elsőpéntek, ne feledkezzünk el az engesztelésről! Este ½ 9-től házaspárok online hittana lesz. A szokott módon és felületeken meghirdetett linkre kapcsolódva vehetünk részt a találkozón.

Az Eucharisztikus Kongresszusra előregisztráció során már jelentkezett, önkéntesen szolgáló testvéreinket kérjük, hogy erősítsék meg jelentkezésüket az új felületen is, melynek címe: https://onkentes.iec2020.hu. Ezen felül további önkéntesek jelentkezését is várjuk a megadott, új felületen május 28-ig. Akinek nehézséget okoz a NEK honlapon való tájékozódás, az a sekrestyében is leadhatja a nevét és elérhetőségét.

Felhívjuk híveink figyelmét az Egyház számára felajánlható 1 százalékra. Az 1%-os támogatás az egyházmegyék költségvetéséhez adódik hozzá, és jelentős bevételi forrásunk az állami kiegészítéssel együtt. A Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011. Kérjük, támogassátok adótok egyházi 1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat!

A Közösségi Ház többletköltségeinek fedezésére meghirdetett célgyűjtésre kérjük nagylelkű felajánlásaitokat, melyet egy CIB Bank-os plébániai számlán a hivatalos számlától elkülönítetten fogadunk átutalással, vagy személyes úton is adhatunk erre a célra adományt. A CIB számla száma: 10702215-19819442-51200002.

Ismét tarthatunk keresztelőket és esküvőket templomainkban. Kérjük, hogy akik már korábban jelezték szándékukat, jelentkezzenek az irodában irodaidőben időpont egyeztetésre!