Kedden este 8-tól online Apaklubot tartunk.

Szerdán este 7-től a katekumenek hittana lesz online módon.

Szombaton délelőtt 10-től a ministráns fiúk online foglalkozása lesz.

A megszokott miserend visszaállt, mindenkit szeretettel várunk úgy a hétköznapi, mind pedig a vasárnapi misékre. Ennek ellenére a vasárnapi szentmisén való részvétel kötelezettsége alóli felmentés további intézkedésig érvényben marad. Ugyan a korábban meghirdetett rendkívüli áldoztatás alkalmai megszűntek, de természetesen minden szentmise végén a kültéren is áldoztatunk. Azok is jöhetnek, akik a járványhelyzet miatt ugyan nem mernek egész szentmisén részt venni, de szabad téren szívesen áldoznának. Kérjük őket, hogy a szentmise kalkulálható végéhez igazítsák érkezésüket. Emellett továbbra is közvetítjük úgy a hétköznapi miséket, mind pedig egy vasárnapi előesti szentmisét a Facebook-on, a honlapon, és a YouTube csatornán.

A templom minden hétköznap reggel ½ 8-tól este 6 óráig nyitva van. Reményeink szerint májusban újraindul a szentségimádás. Szolgálatra jelentkezni a plakátokon kiírt elérhetőségeken lehet.

Szombaton már május lesz, a Szűzanya hónapja. A püspöki rendelkezés miatt - miszerint a templomban kizárólag csak szentmise tartható a járványügyi előírások megtartásával - sajnos a loretói litánia közös elimádkozása egyenlőre elmarad. Ennek ellenére ne feledkezzünk el égi Édesanyánk köszöntéséről!

Mindnyájunk nagy örömére épül és napról-napra szépül a Közösségi Ház, amely a tervek szerint augusztus végére kulcsrakészre elkészül. Tudnunk kell azonban, hogy bár az eredeti tervek szerint a berendezéseket, valamint a ház körüli közvetlen környezet kialakítását tartalmazta a Főegyházmegye által nekünk juttatott költségvetés, sajnos, mint ahogyan az építkezés elején már kiderült, a jelenlegi árak mellett nem lesz keret ezeknek a beszerzésére, illetve megvalósítására. Ezért innentől többnyire saját magunkra számíthatunk. Hivatalosan engedélyt kértünk a Főpásztortól a célgyűjtés megkezdésére, melyet a héten 2 éves időtartamra meg is kaptunk. Ezennel meghirdetjük a plébániai gyűjtést, melyet egy CIB Bank-os plébániai számlán a hivatalos számlától elkülönítetten fogadunk átutalással, vagy személyes úton is adhatunk erre a célra adományt. A CIB számla száma: 10702215-19819442-51200002. Kérjük, jelezzétek a megjegyzés rovatban, hogy a Közösségi Ház javára szól az adományozás. A jövő héten részletesebb tájékoztatást is nyújtunk a többmillió forintos többletköltség egyes tételeiről. Bízunk nagylelkűségetekben és előre megköszönünk minden nagylelkű adományt!