1. Hétfőn este 7-től felnőtt hittant tartunk a Közösségi Ház nagytermében.

2. Kedden este 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Ház nagy hittantermében.

3. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Ház nagy hittantermében.

4. Csütörtökön délelőtt 11-től a babás Szent Mónika közösség várja együttlétre a kismamákat gyermekeikkel a Közösségi Ház nagy hittantermében a szokásos 10 órakor kezdődő templomi Szentségimádást követően. Arra kérünk minden édesanyát, hogy fokozottan figyeljenek arra, hogy csak teljesen egészséges kisgyermeket, babát hozzanak a közösségi alkalomra! Köszönjük!

5. Szintén csütörtökön az este 7-kor kezdődő főiskolás ifi hittan ezen a héten elmarad.

6. Pénteken délután ¼ 5-től bérmahittan lesz a kelenvölgyi plébánián. A délutáni gyóntatás kivételesen elmarad.

7. Szombaton reggel 7 és este 8 óra között adománygyűjtést szervezünk a Közösségi Házban. A gyűjtés keretében jó állapotú gyermek- és felnőttruhát, cipőt, hiánytalan játékokat gyűjtünk. Az adományokat a Békés megyei Sarkadra szállítjuk, ahol a helyi karitászcsoport fogja Karácsony előtt szétosztani a környékbeli rászorulók között. A megadott időn kívül érkező adományokat nem tudjuk átvenni és kérem, ne tegyük le az ajtó elé sem!

8. Ugyanezen a szombaton az esti 6-os szentmisével kezdődően és azt követően pedig megújulási imaestet tartunk templomunkban. Mindenkit szeretettel várunk!

9. Jövő vasárnap országszerte a missziók javára gyűjtünk. Perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk!

10. Október a Szűzanya hónapja, ezért minden szerdán, csütörtökön, szombaton, és vasárnap az esti szentmise előtt ½ 6-tól együtt imádkozzuk a rózsafüzért.

11. A Don Bosco Iskola konyhai dolgozót keres. A jelentkezőket az iskolában várják.