Kisgyermekes szülők gyermekeikkel minden csütörtökön 10-től 11 óráig szentségimádást tartanak a templomban. Minden érdeklődőt gyermekével együtt szeretettel várnak!

Kérjük a kedves testvérek segítségét most szombaton 9 órától, a közösségi ház és az udvar rendbetételéhez, hogy a felszentelés és búcsú napjára méltó módon ünnepelhessünk és fogadhassuk az érkező Főpásztort. 40 fő 1 órai munkájára van szükség. A sekrestyében lehet jelentkezni.

Szombaton délelőtt ½ 10-től 12 óráig az albertfalvi animátorok tartanak játékos együttlétet általános iskolás korú gyermekeknek a Közösségi Házban. Az oratóriumok rendszerint minden páros héten szombaton lesznek ebben az időben.

Jövő vasárnap délelőtt 11 órakor egy külön időpontban tartandó szentmise keretén belül lesz az elsőáldozás, amelyen 2 gyermek először veszi magához Jézust, a többiek pedig, akik a Kongresszus nyitó szentmiséjén voltak elsőáldozók, közösen ünneplik meg templomunkban is ennek a nagy találkozásnak ajándékát, ismét részesedve az Eucharisztia szentségéből. Emiatt a délelőtti 10-es szentmise reggel 9-re tevődik át! Ne feledkezzünk el a miserendváltozásról!

Szeptember 28-tól keddenként este 7 órától Alpha kurzus indul a II. János Pál Iskolaközpontban. Az Alpha egy 12 hetes programsorozat felnőtteknek, ahol vacsora mellett közösen beszélgetnek a hitről, az életről és Istenről. Az alkalomra elsősorban azokat várják, akik még nem találkoztak Istennel. Ha van ilyen családtagotok, munkatársatok, szomszédotok, kísérjétek el őket az első alkalomra!

A NEK lezajlott, örültünk, hogy Albertfalván milyen sokan érdeklődtek a meghirdetett programok iránt. A 4 éves felkészülés alatti töretlen lelkesedést megköszönjük a NEK küldötteinknek, Riszterer Zsuzsinak és Vas Rékának! Rengeteg háttérmunka, idő- és energiabefektetés áll szolgálatuk mögött! Az Eucharisztiában rejtező Jézus különös áldása legyen mindkét testvérünkön!

Hittanok a plébánián a különböző korosztályok számára a 2021/2022-es tanévben:
- Ovis hittan szerda 17:00-17:30 a felső hittanteremben Szlanka Erzsébettel (okt. 6-tól indul)
- Elsőáldozásra készülők csütörtök 16:30-17:30 a Don Bosco Iskolában Henrik atyával
- Bérmálkozásra készülő gimnazisták (14 éves kortól) minden hónap 2. és 4. péntekén 16.15-től 17.45-ig a Kelenvölgyi Plébánián Henrik atyával (szept. 24-től)
- Középiskolások (14-18 évesek) Zoli atyával a Közösségi Házban (időpont pontosítás később)
- Főiskolás és egyetemista ifik (18-25 évesek) Henrik atyával csütörtök 19 órától a Közösségi Házban (okt.7-től)
- Felnőtt ifi csoport (25 év felett) kedd 19:00-20:30 a Közösségi Házban Zoli atyával (szept. 28-tól)
- Felnőtt hittan 2 hetente minden 2. és 4. hétfőn a plébánián 19:00-tól Henrik atyával (okt. 11-től)
- Házaspárok hittana minden 1. péntek 20:30-22:00 a Közösségi Házban Henrik atyával (okt. 1-től)
- Katekumenek hittana 19:00-tól minden páratlan hét szerdáján a Közösségi Házban Pernitz Ákos diakónus és néhány segítő testvér vezetésével
- Általános iskolás fiúk ministráns foglalkozása minden páratlan héten szombaton 10-11:30-ig a sekrestyében Pernitz Ákos diakónus vezetésével
- Általános iskolások játékos foglalkozása minden páros héten szombat délelőtt 9:30-12:00-ig az animátorok vezetésével a Közösségi Házban (szept 25-től)
- A hittanok mellett Apaklubot tartunk havi rendszerességgel kedden este 8 órától, ahová azokat a szentségi életet élő férjeket, illetve apákat hívjuk szeretettel, akik szívesen lennének tagjai újonnan épülő közösségünknek.

Mint ahogyan már hirdettük, szept. 29-én, szerdán, templomunk búcsúnapján, Bíboros főpásztorunk látogat el hozzánk, bemutatja az esti 6-os szentmisét, majd közvetlenül utána megáldja új Közösségi Házunkat. Mindenkit hívunk erre a nagy eseményre!