A Szent Gellért templomban tartandó Szentlélek Szemináriumra várjuk továbbra is a 18 év feletti részt venni szándékozókat! Az alkalmak szept. 30-tól csütörtökönként este fél 7-től 9 óráig lesznek. Jelentkezni vagy érdeklődni Riszterer Zsuzsinál vagy a szentlelekszeminarium(at)gmail.com email címen lehet. Bővebb információ, a gyóntató helység előtti hirdető táblán található.

Kérjük a kedves testvérek segítségét szept.25-én szombaton 9 órától, a közösségi ház és az udvar rendbetételéhez. 40 fő 1 órai munkájára van szükség. A sekrestyében lehet jelentkezni.

Most hétfőtől újra elindul az 5 napos szentségimádás, mely minden hétköznap reggel ½ 8-tól este 6-ig tart. Pénteken pedig este 8-ig jöhetünk. Lelkiőrség szolgálatra jelentkezni a plakátokon található elérhetőségeken lehet ill. a plébánián, irodaidőben.

Kedden este 8 órától a szokásos espereskerületi keresztutat járjuk a kerület plébániáinak hívő közösségével. A keresztút a budafoki Péter Pál Kápolnától indul. Gyertyát mindenki hozzon magával!

Szerdán este 7-től a katekumenek hittana lesz a Közösségi Ház kis hittantermében. Ez a hittan azon felnőtt testvéreink számára van, akik valamelyik beavató szentségben szeretnének részesülni (keresztség, bérmálás, Oltáriszentség), vagy ugyan mindezekben már részesültek, de szeretnék hiányos hittani ismereteiket elmélyíteni. Kérünk Benneteket, ha van ilyen ismerősötök, aki nyitott lenne erre, de nincs bátorsága ezt egyénileg kérni, kísérjétek el az első alkalomra!

Csütörtökön délután ½ 5-től az elsőáldozásra készülő gyermekeinket várjuk az első hittanra a Don Bosco Iskola előtt!

Szombaton délelőtt 10-től ½ 12-ig ministránsfoglalkozást tartunk az általános iskolás fiúk számára a sekrestyében.