Ma országszerte Péterfillér-gyűjtést tartunk. Perselyadományaitokat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk! Ma elsővasárnap lévén, délután 5 órakor tartjuk szentségimádási óránkat.

Minden hónap első keddjén - így most kedden is - 19:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban. Az imádságot papi hivatásokért és a papnevelésért ajánljuk fel. Mindenkit szeretettel várunk!

Pénteken 6 órától családos szentségimádást tartunk a templomban. Mindenkit szeretettel várunk!

Idén is lesz Csillagtábor az animátorok szervezésében. Viszont rendhagyó módon nem augusztus utolsó hetében, hanem augusztus 16. és 20. között kerül megrendezésre. Az előző évekhez hasonlóan szükséges lesz a tábor előtti regisztráció. Jelentkezni július 12. (hétfő) reggel 8-tól lehet a plébánia honlapján, illetve a levelezőlistán megadott linken. A regisztráció a 100 fős létszám betöltéséig lehetséges. A létszám betöltése utáni jelentkezők várólistára kerülnek majd. Várunk szeretettel minden gyermeket!

Az MKPK közleménye alapján 2021. július 4-től kezdődően nem kötelező zárt térben sem a maszk viselése, figyelemmel kell lenni azonban az esetlegesen még életben lévő járványügyi korlátozásokra. Nem kötelező érvényűek azok a liturgikus korlátozások sem, amelyek kizárólag a járvány miatt léptek életbe, így ezentúl ismét a felajánláskor perselyezünk. Áldoztatáskor a kézfertőtlenítést továbbra is ajánlják.

A NEK-re az Albertfalvi Plébánia csoportjába eddig már 83 fő jelentkezett. Azok, akik egyénileg, vagy család szinten regisztráltak, és felvették magukat az Albertfalvi csoportba az IEC-PRTE kóddal, azoknak fontos a következő információ: a csoporthoz való csatlakozás nem jelenti automatikusan azt is, hogy a programokra velünk jönnek. Ehhez a programtáblában ki kell választani a napi programot és ott még be kell jelölni, hogy nem egyénileg érkezik, vagy a családcsoportjával, hanem a mi plébániai csoportunkkal. Amennyiben az egész családot regisztrálta, akkor a családtagokat egyenként végig kell léptetni ezen a procedúrán. Ha bárkinek segítségre van szüksége, hívja az irodát!

A közösségi ház adománygyűjtésének aktuális állapota: Az adományoknak köszönhetően a mobilfalak, a nagyterem déli árnyékolója, a szintfeltöltés és füvesítés, az alsó hittanterem előtti rész vízelvezetése, a hittantermi szekrény, a konyhabútorok és a konyhagépek anyagi fedezete megvan. Minden adományt, akár egyösszegű, akár havi hozzájárulást a közösség nevében hálás szívvel köszönünk! Az adományozás százalékos állásáról a honlapon is találtok hetente frissített információt. Továbbra is kérjük nagylelkű támogatásotokat!