Pénteken elsőpéntek lesz. Ne feledkezzünk meg az engesztelésről!

Szombaton ½ 6-tól a templomban együtt imádkozzuk az elsőszombati rózsafüzért.

Jövő vasárnap tartjuk a szokásos Péterfillér-gyűjtést. Jövő heti perselyadományaitokat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk!

Ismét a segítségeteket szeretnénk kérni a templomtakarítással kapcsolatosan! A nyári szabadságok ideje alatt takarító csapataink létszámhiánnyal küzdenek. Kérjük azokat a testvéreket, akiknek idejébe és kapacitásába belefér, hogy szombat reggel másfél órát a templom takarítására szánjanak, jelentkezzenek a sekrestyében névvel, telefonszámmal, vagy a takarítók vezetőjénél, Kovács-Rokolya Boglárkánál. Ha egész nyáron csak 1 alkalommal érne rá valaki, akkor se habozzon, minden segítő kézre szükség van! Köszönjük!

A közösségi ház adománygyűjtésének aktuális állapota: Az adományoknak köszönhetően a mobilfalak, a nagyterem déli árnyékolója, a szintfeltöltés és füvesítés, az alsó hittanterem előtti rész vízelvezetése, a hittantermi szekrény, a konyhabútorok és a konyhagépek anyagi fedezete megvan. Minden adományt, akár egyösszegű, akár havi hozzájárulást a közösség nevében hálás szívvel köszönünk és nagyon bízunk benne, hogy a 2021. szeptember végére tervezett átadásra és szentelésre minél több tervünket sikerül megvalósítanunk. Az adományozás százalékos állásáról a honlapon is találtok hetente frissített információt. Továbbra is kérjük nagylelkű támogatásotokat!