1. Kedden este 6-tól ismét ALFA Forrás közösségi együttlét lesz a Közösségi Ház nagy hittantermében. Szeretettel várnak mindenkit, aki beszélgetésre, személyes találkozásra, közösségre vágyik!
  2. Adventi szent időben minden hétfőn, kedden és pénteken reggel ½ 7-kor kezdődnek a roráté szentmisék. A szentmisék után közösen elimádkozzuk a templomban a reggeli dicséretet.
  3. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Délután 4-től Alfa Junior foglalkozás lesz a felső tagozatosok részére a Közösségi Ház kis hittantermében, este ½ 9-től pedig a házaspárokat várjuk hittanra a Közösségi Ház nagytermében.
  4. Szombaton délelőtt ½ 10-től oratórium lesz az általános iskolások számára a Közösségi Ház nagytermében. Este ½ 6-tól együtt imádkozzuk a templomban az elsőszombati rózsafüzért.
  5. Hívjuk és buzdítjuk a családokat arra, hogy közösen béleljük ki a kis Jézus jászolát imádságokkal, szentmisékkel. Azok a családok, akik részt vesznek rorátén (fenyőtű), vagy betérnek a templomba a szentségi Jézushoz egy fohászra (angyalka), illetve otthon az adventi koszorú körül imádkoznak (hópihe), a létszámnak megfelelően tegyenek a missziós keresztnél lévő jászolba fenyőtűt, angyalkát vagy hópihét. Szenteste hadd szülessen a kicsi Jézus szeretetünk ölelésébe!