1. Ma első vasárnap révén délután 5-től szentségimádást tartunk templomunkban.
  2. Hétfőn, Vízkereszt főünnepe van, mely parancsolt ünnep, szentmisén való részvételünk kötelező. Ezért már a vasárnap esti 6-os szentmisét is előesti miseként az ünnepről vesszük. Hétfőn az ünnepre való tekintettel reggel 7-kor, valamint a Don Bosco Iskolások révén 8-kor, és este 6 órakor lesznek a szentmisék. E napon az ünnepi misékhez igazodik a szentségimádás is, miszerint reggel 9-től este 6-ig jöhetünk elidőzni a szentségi Úr előtt. Este 1/2 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét az alsó hittanteremben, 1/2 8-tól pedig képviselő testületi ülést tartunk a plébánián.
  3. 2020-tól minden hónap első keddjén, így már most kedden is, 20:00-21:00-ig mindenki számára nyitott Dicsőítő Szentségimádást tartunk. Ezt az imádságot a Magyar Városmissziók Szövetsége felkérésére végezzük egy éven át templomunkban a missziók és környezetünk evangelizálásáért, továbbá a szolgálatok imában való hordozásaként. A közös imára mindenkit szeretettel várunk!
  4. Pénteken délután 1/2 6-tól a bérmálkozásra készülő fiatalokat várom hittanra a plébánián, este 6-7-ig a családok tartanak dicsőítő szentségimádást a templomban, este 1/2 9-től pedig a házaspárok hittana lesz a plébánián.
  5. Szombaton délelőtt 1/2 10-től 12-ig az animátorok tartanak játékos foglalkozást az alsó hittanteremben, az esti 6-os szentmisében és azt követően pedig megújulási imaestet tartunk templomunkban. Minden megújulni vágyó testvért szeretettel hívunk és várunk!
  6. Aki jónak látja, hogy egyházközségünk számára Közösségi Ház épüljön, attól január hónapban is azt kérem, hogy imáival, áldozatvállalásaival támogassa meg ezt az ügyet. A felajánlást vállalók iratkozzanak fel a hátsó kis asztalra kitett papírokon.