Hétfőn a felnőtt hittan elmarad.

A járványügyi helyzet miatt Albertfalván a már meghirdetett megváltozott vasárnapi miserend a következő: reggel 1/2 8-kor, délelőtt 9-kor, 11-kor, és este 6-kor vannak a szentmisék. Nyomatékosan kérjük a 10-es és az esti 6-os szentmisére járó testvéreket, hogy szokásuktól eltérően többen jöjjenek erre az új misére, hogy ne kelljen senkinek többé kint fagyoskodni a templom előtt! Egyúttal arra kérjük az időseket, illetve veszélyeztetteket, hogy a reggeli 1/2 8-as szentmisére jöjjenek! Értelemszerűen más korosztályok kerüljék az ezen szentmisén való részvételt! Azt is közöljük tájékoztatásul, hogy Kelenvölgyben a vasárnapi reggeli 9-es szentmise ezen változtatások miatt 10 órára tevődött át.

Köszönjük mindazoknak a szolgálatát, akik rendszeresen részt vesznek templomunk takarításában. A járvány-helyzet miatt sajnos a korábbi szolgálók közül többen nem tudják ezt a szolgálatot ellátni, betegség és más családi elfoglaltság miatt egyre kevesebben és egyre hosszabb időt feláldozva próbálják minden szombat reggel méltó állapotba hozni a templomot.
Ezért örömmel fogadjuk azon testvérek jelentkezését, akik szívesen adnák idejüket e szolgálatba! Külön felhívjuk a középiskolások figyelmét, hogy az Iskolai Közösségi Szolgálatba is el tudják számolni a templom takarítását! Aki szeretne a takarítási szolgálatba becsatlakozni, jelentkezzen Kovács-Rokolya Boginál, vagy a sekrestyében, irodában!

Nov. 3-ával a kormány rendkívüli jogrendet vezetett be a járvány miatt. Ahhoz, hogy elkerülhető legyen a szentmisék újbóli szüneteltetése, Bíboros úr legújabb rendelkezései szerint a szentmiséken, illetve közösségi alkalmakon kötelezően tartsuk meg az előírt távolságot, az orrot és szájat eltakaró maszk viselését, és a belépéskor való kézfertőtlenítést. A közösségi alkalmak szorítkozzanak csak a szentségfelkészítésre. Azon testvéreink, akik a vírus miatt jogosan félnek a közösségben való megjelenéstől, beteget ápolnak, nagyon idős vagy veszélyeztetett személlyel laknak együtt, hatósági karanténban vannak, illetve állapotbeli kötelességük nem teszi lehetővé, hogy a vasárnapi szentmisén részt vegyenek, az Egyház tanítása szerint mentesülnek a vasárnapi szentmisén való személyes részvételi kötelezettség alól.

A kiadott püspöki rendelkezés értelmében az elsőáldozási felkészítő és a katekumen hittanon kívül minden más közösségi alkalom, hittan ELMARAD.