1. Hétfőn este 7-től felnőtt hittant tartunk a plébánián.
  2. Kedden este 8-tól Apaklub lesz az alsó hittanteremben.
  3. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a plébánián.
  4. Csütörtökön az elsőáldozók hittanórája elmarad, mivel az iskolai síszünet miatt a Don Bosco Iskola zárva lesz. Az esti szentmise után lebontjuk a fenyőfákat. Ehhez a munkához 10 fő segítő szükséges. Aki tud jönni, kérjük jelentkezzen a sekrestyében!
  5. Szombaton elsőszombat révén reggel 7-kor is lesz szentmise. Az elsőszombati rózsafüzért délután 1/2 6-tól mondjuk templomunkban.
  6. Már előre hirdetjük, hogy febr. 11-én, a Lourdes-i jelenés napján, mely egyben a betegek világnapja, kedden a reggeli 7-es mise helyett este 6 órakor tartjuk a szentmisét, mivel ennek az esti szentmisének keretén belül szolgáltatjuk ki beteg testvéreinknek a betegek szentségét. Előtte február 5-én, szerdán az esti szentmise után, illetve február 10-én a reggeli szentmisét követően tartunk felkészítést és szentgyónási lehetőséget mindazoknak, akik ebben a szentségben kívánnak részesülni. A két felkészítés valamelyikén kötelező a részvétel. Természetesen, aki nem tud eljönni, vagy akit nem tudnak elhozni, azt az elkövetkezendő időben készséggel otthonában meglátogatjuk.
  7. Plébániai farsangunkat febr. 15-én, szombaton tartjuk a Don Bosco Iskolában. A délutáni gyerekfarsang témája: Jézus példabeszédeinek szereplői (személyek, élőlények, tárgyak). Kapunyitás: 15.00-kor.
    A felnőtt bál este fél 8-kor kezdődik pezsgős köszöntővel és nyitótánccal. Érkezés 7 órától.
    Jegyárusítás a hétvégi szentmisék után lesz a templom előtt. A felnőtt belépő ára személyenként 1000 Ft, a gyerekfarsangra családonként 500 Ft. Idén is vásárolható támogatói jegy. Ezt azok vásárolhatják meg, akik ugyan nem vesznek részt a bálon, de hozzá szeretnének járulni a költségekhez.
    A gyerekfarsangra családonként egy-egy tálca süteményt és rostos üdítőt vagy szénsavmentes ásványvizet kérünk. A felnőtt farsangra a hölgyek egy tálcasüteményt, az urak innivalót (rostos üdítő vagy szénsavmentes ásványvíz) hozzanak magukkal!
    A szolgálatokra (pl. teaház, kapuőrség, ruhatár, takarítás stb.) egy-egy órás időközökre jelentkezni a templomajtónál kihelyezett táblázaton lehet. A készülő szendvicsekhez felajánlásokat (zöldségek, krémek) is ott lehet jelezni.
    Aki nagyobb méretű gépkocsijával, mikrobuszával, kisteherautójával vagy utánfutós járművével szombaton ill. vasárnap délelőtt tud segíteni a színpadi elemek (6db 20*100*200cm) szállításában, kérjük, jelezze a sekrestyében vagy a szervezőknél!
    A tombolának szánt tárgyakat a sekrestyében gyűjtjük. Cégek felajánlásait is várjuk! A nem tárgyi felajánlásokat leírva, borítékban elhelyezve, szintén a sekrestyében lehet leadni.
    Mind a gyerek, mind a felnőttfarsangon jótékonysági könyvvásárt is tartunk. Ha vannak otthon olyan könyveink, melyek jó állapotúak, újszerűek, és akár ajándékba is szívesen adnánk, ajánljuk fel, hogy mások jelképes áron megvásárolhassák. A befolyt összeget a nyári táborok támogatására fordítjuk. A könyveket a tombolatárgyakkal együtt a sekrestyében gyűjtjük.