1. Ma a Szentföld javára gyűjtünk, és perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk!
  2. Hétfőn, Szent kereszt felmagasztalásának ünnepén este 8-tól az espereskerület a szokásos keresztutat járja Budafokon. A Péter-Pál kápolnától indulunk. Minket is szeretettel hívnak.
  3. Péntek este 8-tól az ifjúság tart dicsőítő szentségimádást a templomban.
  4. Jövő szombaton, szept. 19-én az animátorok játékokkal egybekötött kirándulásra hívnak minden gyermeket. Találkozó reggel 9-kor a templomnál, bisszaérkezés du. 2-re szintén a templomhoz, Ha a járványhelyzet jelentősen romlik, akkor a kirándulás elmarad.
  5. A járványveszély miatt a korábban meghirdetett központi bérmálások elmaradnak, de felhatalmazást és megbízást adott a főpásztor minden plébánosnak, hogy dec. 31-ig a már felkészült híveket saját plébániája területén megbérmálhassa. Így nálunk az előre jelzett szept. 19. szombat helyett másnap, szept. 20-án, vasárnap az esti 6-os szentmisében bérmálkozhatnak bérmálandóink.
  6. Csütörtökön az elsőáldozásra készülő gyermekek első hittana lesz a Don Bosco Iskolában délután 1/2 5-től. Gyülekező az iskola aulájában.