1. Ma elsővasárnap révén délután 5 órától szentségimádást tartunk templomunkban.
  2. Hétfőn este 1/2 8-tól képviselőtestületi ülést tartunk a plébánián.
  3. A felnőtt ifi csoport hittana ezentúl keddenként este 7-től lesz a plébánián Zoli atya vezetésével. Már szept. 8-án, vagyis e héten kedden lesz az első alkalom, melyre mindenkit érdeklődőt szeretettel várunk!
  4. Középiskolások hittanát ezentúl minden szerdán este 7-től tartja Zoli atya. Szept. 9-én, vagyis most szerdán már megtartja az első alkalmat. Minden középiskolás fiatalt szerettel hív és vár este 7-től a plébánián!
  5. Minden hónap második péntekén, így már most pénteken is este 6- tól 7-ig családos szentségimádást tartunk a templomban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
  6. Jövő vasárnap délelőtt 11 órakor tartjuk templomunkban az idei elsőáldozást. Az elsőáldozókat szüleikkel együtt előző napon, szombaton délelőtt 9 órakor várjuk szentgyónásra és egy ünnepet előkészítő kis szertartásra a templomba. Mivel az elsőáldozási szentmise egy külön mise azoknak, akik elsőáldozó gyermekeikkel együtt szeretnének ünnepelni, ezért a megszokott 10-es szentmise kivételesen ezen a vasárnapon 9 órakor kezdődik. Kérem, hogy a járvány terjedése miatt csak az elsőáldozási ünnep miatt érdekeltek jöjjenek a 11-es misére!
  7. Jövő vasárnap egyik elmaradt központi gyűjtésünket tartjuk meg, vagyis a Szentföld javára gyűjtünk, és perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk!
  8. A jövő évben elsőáldozni szándékozó, többnyire a 3.osztályt kezdő gyermekek számára az elsőáldozási felkészítés csütörtökönként délután 1/2 5-től 1/2 6-ig a Don Bosco Iskola termében lesz. Első alkalom szept. 17-én lesz.
  9. A Pápai Missziós Művek ebben az évben adományaival Antónia nővér kárpátaljai, Nagybereznán tevékenykedő misszióját kívánja segíteni. A nővérek az ottani görögkatolikus bazilita atyákkal karöltve nehéz anyagi körülmények között végzik a hitoktatást, betegek ellátását. Ezt az apostoli célt támogathatjuk a Missziós Művek által kiadott új falinaptár megvásárlásával, melynek ára 500 Ft. Természetesen nagyobb összeggel is támogathajuk őket. A falinaptár a hátsó kis asztalon van, mellette egy kis doboz, melybe a naptár árát, illetve az adományt helyezhetjük.
  10. A járvány okozta helyzet miatt egyenlőre nem tudunk minden hittan kezdési időpontjáról beszámolni. A már induló hittanokat időben hirdetjük. A tervezés szempontjából természetesen a plébániai hittanok kezdési időpontját és rendjét a hirdetőtáblára kitettük, ott olvasható.