1. Örömmel hirdetjük, hogy szeptembertől - vagyis MÁR E HÉT HÉTFŐTŐL - újra beindulhat az 5 napos Szentségimádás az előző évekhez hasonlóan. Hétköznapokon reggel 7:30-tól este 8-ig, illetve péntekenként este 10-ig jöhetünk a szentségi Úr elé. Érdeklődni ill. jelentkezni lelkiőrszolgálatra Zsuzsinál lehet. A bejárati ajtón is ki vannak helyezve az elérhetőségek.
  2. Kedden este 8-tól 9-ig dicsőítő szentségimádást tartunk templomunkban, a missziók és környezetünk evangelizálásáért.
  3. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! A Nagykilencedet végzők a péntek reggeli szentmisén való részvétellel, és amennyiben szükséges, szentgyónással készülhetnek lelkileg az Eucharisztikus Kongresszusra.
  4. A lelki igényeket figyelembe véve úgy döntöttünk, hogy a kelenvölgybe áthelyezett elsőszombati reggeli mise helyett ezentúl elsőszombatonként előesti szentmisét mondunk délután 5 órakor, az elsőszombati reggeli szentmise mostantól elmarad. Templomunkban 1/2 6-tól együtt imádkozzuk az elsőszombati rózsafüzért.
  5. Jövő vasárnap a délelőtti 10-es szentmisén tartjuk tanuló ifjúságunk Veni Sancte szentmiséjét. Meghívom plébániánkhoz tartozó pedagógusainkat és hitoktatóinkat, hogy jöjjenek el erre a szentmisére, hogy tanév elején külön áldásban részesíthessük őket! Egyben azt kérem az általános iskolásoktól, hogy hozzák el iskolatáskáikat a szentmisére, mivel szeretnénk megáldani őket és felszerelésüket! Hadd legyen a tanulás és annak szimbóluma, a táska édes iga és ne kényszerű kolonc az életükben! Jövő vasárnap az elsővasárnapi szentségimádási óránk délután 5 órakor kezdődik.
  6. Létrehoztuk az Albertfalvi Szent Mihály Plébániához tartozó családok Facebook fórumát. Célunk az információ hatékony átadása mellett, hogy a párbeszédre is lehetőséget adjunk a lista tagoknak. Úgy gondoljuk, hogy ezzel is erősítjük a plébániai közösséget! A csoportot létrehozók várják a családok csatlakozását!
  7. Szeptember 13-án, vasárnap délelőtt 11 órakor tartjuk templomunkban az idei elsőáldozást. Az elsőáldozókat szüleikkel együtt előző napon, szept. 12-én, szombaton délelőtt 9 órakor várjuk szentgyónásra és egy ünnepet előkészítő kis szertartásra a templomba.
  8. Aki jónak látja, hogy közösségünk számára Közösségi Ház épüljön, attól október hónapban is azt kérem, hogy imáival, áldozatvállalásaival támogassa meg ezt az ügyet! Kérem, hogy az áldozatot vállalók a kitett papírokon iratkozzanak fel!