1. Szombaton, augusztus 29-én ugyan munkanap van, de az irodában nem lesz ügyfélfogadás.
  2. Szeptembertől szeretnénk az 5 napos Szentségimádást az előző évekhez hasonlóan beindítani - folytatni. (H-Cs 7:30 - 20:00 pénteken 7:30 - 22:00) Ez idő alatt folyamatos lelkiőr szolgálat van. Ebbe a szolgálatba, nagy szeretettel hívjuk a testvéreket. Szükségünk van imaszolgálókra, mert a jelenlévő csapatból néhányan lebetegedtek vagy munkába álltak újra, így az eddig vitt imaórájuk ideje most felszabadult. Érdeklődni, ill. jelentkezni Riszterer Zsuzsinál lehet személyesen, vagy emailen (zsriszterer(at)gmail.com), vagy telefonon (06-30/235-7732). Konkrétabban a bejárati ajtónál olvasható.
  3. Szeptember 6-án, 2 hét múlva vasárnap a délelőtti 10-es szentmisén tartjuk tanuló ifjúságunk Veni Sancte szentmiséjét. Meghívom plébániánkhoz tartozó pedagógusainkat és hitoktatóinkat, hogy jöjjenek el erre a szentmisére, hogy tanév elején külön áldásban részesíthessük őket! Egyben azt kérem az általános iskolásoktól, hogy hozzák el iskolatáskáikat a szentmisére, mivel szeretnénk megáldani őket és felszerelésüket! Hadd legyen a tanulás és annak szimbóluma, a táska édes iga és ne kényszerű kolonc az életükben!
  4. Szeptember 13-án, vasárnap délelőtt 11 órakor tartjuk templomunkban az idei elsőáldozást. Az elsőáldozókat szüleikkel együtt előző napon, szept. 12-én, szombaton délelőtt 9 órakor várjuk szentgyónásra és egy ünnepet előkészítő kis szertartásra a templomba.
  5. A bérmálásra felkészült fiatalok és felnőttek idén szeptember 19-én, szombaton délután 4 órakor a Szent István Bazilikában részesülnek majd a bérmálás szentségében.