1. Hétfőtől elkezdődik az ökumenikus imahét. Kedden este 1/2 7-től a református imaházban várnak minket is szeretettel, ahol Molnár István kelenvölgyi plébános atya mond beszédet. Imádkozzunk a keresztények egységéért!
  2. Pénteken 1/2 6-tól a bérmálkozásra készülő fiatalokat várom hittanra a plébánián.
  3. Szombaton délelőtt 1/2 10-től 12-ig az animátorok tartanak játékos foglalkozást általános iskolásoknak az alsó hittanteremben.
  4. Az önkéntes beteglátogatók jelentkezését továbbra is várjuk. A soron következő képzés február 15-én indul. A képzésre jelentkezni a Kórházlelkészség (06-1) 224-86-40-es telefonszámán lehet hétköznap 8-16 óra között február 7-ig.
  5. Plébániai farsangunkat idén február 15-én, szombaton tartjuk a Don Bosco Iskolában. A délutáni gyermekfarsang témája: Jézus példabeszédeiben szereplő személyek, állatok, illetve tárgyak. Jövő hétvégétől a szentmisék után már lehet jegyet vásárolni. Felnőtt farsangi belépő 1000 Ft/fő, a gyermekfarsangi belépő ára pedig családonként 500 Ft.
  6. A Karitász kéri, hogy a szenteltvíztartó mellett elhelyezett ládába kizárólag tartós élelmiszert, takarót és gyertya adományokat tegyünk! A kinőtt gyermekruhákat, használhatatlan háztartási eszközöket nem tudjuk sem tárolni, sem felhasználni. Az ősz folyamán majd ismét lesz ruhagyűjtés, addig azonban ruhát nem tudunk fogadni. Természetesen a ládában elhelyezett adományokból bárki rászoruló nyugodtan vihet.