1. Megkíséreljük a keddi egész napos szentségimádási naphoz a csütörtöki napot is hozzákapcsolni, hogy nyáron 2 napon is lehessen Jézushoz jönni, de ehhez jelentkezőket várunk! Riszterer Zsuzsinál jelentkezzenek, akik tudnának 1 órát azon a napon vállalni.
  2. Közlöm a kedves testvérekkel, hogy Bíboros főpásztorunk aug. 1-i hatállyal jelenlegi plébánosi státuszom meghagyása mellett megbízott plébániai kormányzóként a szomszzédos Kelenvölgyi Szentháromság Plébánia oldallagos ellátásával. Ahhoz, hogy a megnövekedett lelkipásztori feladatot elláthassam, szintén aug. 1-i hatállyal Huszti Zoltán atyát küldte hozzánk káplánként. Kérem, hogy segítségül kísérjétek imáitokkal az új egyházközségben végzendő szolgálatomat és nagy szeretettel fogadjátok a már régebben megismert és mindannyiunk által nagyon megszeretett Zoli atyát!
  3. A kormány a veszélyhelyzettel összefüggő szabályok módosításáról döntött a héten. Ennek értelmében az emberek közötti másfél méteres távolságot már nem írják elő kötelezően, s a maszk, vagy más orrot és szájat eltakaró eszköz viselete is csak bizonyos helyeken kötelező (pl: tömegközlekedés, üzletek, patika), nagyobb helyeken azonban nem (pl: színház, mozi stb.). Mivel a jogszabály a templomokról külön nem rendelkezik, így azok is az utóbbi kategóriába tartoznak, ahol a maszk viselése nem kötelező. 500 fő fölötti rendezvények zárt helyen továbbra sem tarthatóak. A kézbe áldozás fenntartása és a szenteltvíztartók üresen tartása továbbra is javasolt. Ennek értelmében a testvérfogadó szolgálatot a mostani vasárnaptól megszüntetjük. A vasárnapi szentmise online közvetítése is elmarad.