Adventben minden hétfőn, kedden, és pénteken reggel 1/2 7-től hajnali roráté szentmiséket mondunk. A szentmisék utáni szokásos reggeli dicséret közösségi imádkozása a főpásztori járványügyi előírások értelmében elmarad.

Kedden este 8-tól Apaklub lesz online kapcsolattal.

Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk online hittanra.

Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Pénteken este online házas hittant tartunk, amelyre mindenkit szeretettel várunk! A téma a családcsoport lesz, azon belül is arról beszélgetnénk, mit jelent családcsoporthoz tartozni és hogyan lehet segíteni új családcsoportok megalakulását. Különösen és nagy szeretettel várjuk azon házaspárokat is, akik szeretnének házascsoporthoz tartozni. A részvételhez a megadott Zoom linket kell használni, amelyet a honlapon, a hirdetésekben, a házas hittan Facebook csoportjában és Alfa hírek listán is közzéteszünk. Készítettünk egy rövid csatlakozási segédletet is, amelynek linkje szintén elérhető a megadott elérhetőségeken. Csatlakozási link: https://us02web.zoom.us/j/81188006522?pwd=RlFwL3hU... Csatlakozási segédlet: https://bit.ly/alfa-zoom-csatlakozasi-segedlet

Szombaton délelőtt 10-től 11-ig ministránsfoglalkozás lesz online módon. Az elsőszombati rózsafüzér közös imádkozása a járvány miatt elmarad.

A karitászcsoport az "Egymillió csillag a szegényekért " akció keretében a szenteltvíztartó mellé elhelyezett gyertyákat ajándékozza a kedves testvéreknek. Kérjük, aki teheti, a gyertyák melletti perselybe elhelyezett adományaival támogassa a rászorulókat!

Örömmel tudatjuk, hogy - amint az a külső jelekből is látszik - elkezdődött a Közösségi Ház építése a héten. Az építkezéssel együtt járó kellemetlenségekért megértő türelmeteket, a megfelelő és eredményes munkáért pedig további imáitokat kérjük! December hónapban is arra buzdítunk Benneteket, hogy imáitokkal, áldozatvállalásaitokkal támogassátok meg ezt a munkát! Kérjük, hogy az áldozatot vállalók a kitett papírokon iratkozzanak fel!

Azok számára, akik a járvány miatt nem tudnak részt venni szentmisén, minden nap közvetítünk egy szentmisét, mely közvetlenül a facebookon, aztán a plébániai honlapon megtekinthető. Hétvégén egy vasárnapi előesti szentmisét közvetítünk, mely később bármikor visszanézhető a fent említett felületeken.