Az építkezéssel kapcsolatban hirdetjük a testvéreknek, hogy hétfőtől a sekrestyét és a mellékhelyiséget nem lehet kívülről megközelíteni az építkezés miatt, hanem csak a templom felől. A lelkiőröket kérjük, hogy szolgálatuk közben éberen kísérjék figyelemmel az esetlegesen sekrestyébe bemenőket. Előre köszönjük a szolgálatot és mindenki megértését!

Kedden este 8-tól Apaklub lesz online módon.

Szerdán este a fenyőfákat állítjuk fel a templomban, 15 fő segítségét kérjük! A sekrestyében lehet jelentkezni. Ugyancsak szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk online hittanra.

Szombaton délelőtt 10-től 11-ig ministránsfoglalkozást tartunk online módon.

Jövő vasárnap az esti 6-os szentmise keretében egy katekumen testvérünk befogadási szertartása lesz az esti szentmisében.

Ilyenkor adventben szoktunk minden évben a "karácsonyi" díszítésre adományokat gyűjteni. Tájékoztatjuk a kedves testvéreket, hogy ezzel az adománnyal nem kizárólag a karácsonyi díszítéskor szereplő virágokra, hanem az év során hétről hétre oltárainkat díszítő virágokra is adakozunk. Köszönettel fogadjuk a felajánlásokat!

Mint ismeretes, a járványhelyzet miatt a gyónás szentségének kiszolgáltatásánál engedélyezett lett az általános feloldozás. Mi azonban igyekszünk a testvérek számára biztosítani a fülbegyónás lehetőségét is azzal a feltétellel, hogy nem a gyóntatóhelyiségben gyóntatunk, hanem szabad térben. Egyben kérjük a testvéreket, hogy a helyzetre való tekintettel a lehető legrövidebben, minden lelki beszélgetést mellőzve, szigorúan csak a bűnök bűnbánattal való őszinte felsorolására törekedjenek, lelki kérdéseiket pedig inkább telefonon keresztül tegyék fel! Közeledik az ünnep, a kiírt időpontokban igyekszünk gyónási lehetőséget biztosítani, éljünk a lehetőséggel!

Szeretettel ajánljuk a kedves testvérek figyelmébe a három, régóta működő, de sokaknak talán nem ismert, számítógépes információmegosztó lehetőséget: Az ALFA-Hírek levelezőcsoport elsősorban az albertfalvi hívek lelki életét segítő, lelki tartalmú információk terjesztésére szolgál, illetve a szentmisén elhangzó hirdetéseket is megkapják a feliratkozók . Az ALFA-Világ hétköznapi életünk ügyes-bajos dolgaiban ad segítséget. Csere-bere/adok-veszek, segítségkérés, szakember-, illetve álláskeresés is beletartozik a témák közé. Az AKTK hírlevél pedig az Albertfalvi Keresztény Társas Kör iránt érdeklődők kommunikációját szolgálja. A hírlevélhez való csatlakozási igényt a plébánia honlapján lehet jelezni. Részletes információk a könyves asztalon elhelyezett szórólapon találhatók