1. Hétfőn este 7-től tartjuk az utolsó felnőtt hittant a plébánián.
  2. Kedden este 6-kor a Don Bosco Iskolában Gróf-Spanyol Zoltán tart előadást „A víz égetésének története” címmel. Mindenkit szeretettel várnak!
  3. Pénteken a reggeli szentmise után imádkozzuk utoljára a májusi loretó-i litániát.
  4. Szombaton elsőszombat lesz, de a reggeli 7-es mise elmarad. Az esti szentmise előtt ½ 6-tól együtt imádkozzuk a rózsafüzért.
  5. Az AKTK idén is megszervezi jún. 11-18. között a kárpátaljai gyerekek számára a honismereti tábort. Az aktivisták még várják a családok segítségét, mivel még több gyerek befogadásra vár. A szervezők gondoskodnak a gyermekekről a nap folyamán, a családoktól csak elszállásolást, reggelit-vacsorát és szerető figyelmet várnak. A gyerekek befogadására vállalkozó szülők számára részletes tájékoztatót tartanak jún. 6-án ½ 6-kor a Don Bosco Iskolában. (Bővebb tájékoztatás: Kellner Dénesné Erna, 208-0180)
  6. Örömmel közlöm a kedves testvérekkel, hogy idén ünneplem pappá szentelésem 25. évfordulóját. Ez alkalommal hálaadó szentmisét mutatok be szentelésem évfordulóján és helyszínén 2019. június 25-én este 6 órakor a Szent István Bazilikában, melyre egyházközségünkből is mindenkit szeretettel hívok és várok! Esetlegesen felmerülő kérdések, illetve információk ügyében keressétek Jácinta nővért a 06 30/4585659-es telefonszámon.