1. Hétfőn este 7-től ismét felnőtt hittan t tartunk a plébánián.
  2. Pénteken este 8-tól a fiatalok tartanak dicsőítő szentségimádást a templomban. Mindenkit szeretettel várunk!
  3. Szombaton az animátorok kirándulást szerveznek az általános iskolásoknak . Indulás reggel 9-kor a templom elől, érkezés délután 2-re szintén a templom elé. A gyerekek hozzanak magukkal szendvicset ebédre, valamint 4 jegyet vagy bérletet. Az esti mise utáni gyóntatás elmarad.
  4. Vasárnap az esti 6-os szentmisét az az amerikai származású újmisés Justin atya mondja, akit ebben a hónapban szenteltek pappá Rómában. Az atya a Legio Christi Szerzetes Közösség tagjaként a Szent II. János Pál Iskolaközpontban fog lelkipásztorként az ifjúság körében tevékenykedni. Az újmisére mindenkit szeretettel hívunk és várunk!
  5. Május a Szűzanya hónapja, ezért közvetlenül minden reggeli szentmise után, illetve minden esti szentmise előtt ¼ órával együtt elimádkozzuk a loretói litániát.
  6. A május 25- i péliföldi egyházközségi zarándoklatra ma estig fogadjuk még a jelentkezéseket.
  7. Örömmel közöljük, hogy Zoli atyát Bíboros főpásztorunk jún. 15-én, ½ 11-kor az Esztergomi Bazilikában pappá szenteli. Erre a nagy ünnepre közösen megyünk el. A papszentelésre buszt rendelünk, melyre személyenként 1200 Ft-ot kérünk a résztvevőktől a sekrestyében befizetni. Este 6-kor pedig Zoli atya nálunk mutatja be első misé jét, mely után egy kis agapéra várunk mindenkit szeretettel!
  8. Az AKTK idén is megszervezi a kárpátaljai gyerekek számára a honismereti tábort. Az aktivisták még várják olyan befogadó családok jelentkezését, akik szívesen látnának egy-egy 10-14 év közötti vendég gyereket a 2019. jún. 11-18. közötti időszakban. Bővebb tájékoztatást Kellner Dénesné Ernától kaphatnak a 208-0180-as vonalas telefonszámon.
  9. Az AKTK ismét előadásra invitál mindnyájunkat máj. 28-án este 6 órára a Don Bosco Iskolába, melyet Gróf-Spanyol Zoltán tart „A víz égetésének története” címmel. Mindenkit szeretettel várnak!