1. Ma elsővasárnap révén délután 5-től szentségimádást tartunk.
  2. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a felső hittanteremben. Este ½ 8-tól pedig képviselőtestületi ülést tartunk az alsó hittanteremben.
  3. Kedden este ½ 8-tól Apaklub lesz az alsó hittanteremben.
  4. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra az alsó hittanteremben.
  5. Pénteken este ½ 6-tól a bérmálkozásra készülő fiatalokat várom hittanra a felső hittanteremben. Este 6-tól 7-ig pedig családos szentségimádás lesz templomunkban. Mindenkit szeretettel várunk!
  6. Szombaton az esti 6-os szentmisében és azt követően megújulási imaestet tartunk templomunkban. Minden megújulni vágyót szeretettel hívunk és várunk!
  7. Május a Szűzanya hónapja, ezért közvetlenül minden reggeli szentmise után, illetve minden esti szentmise előtt ¼ órával együtt elimádkozzuk a loretói litániát.
  8. Várjuk az idei, július 2-5. között Kemencén megrendezendő hittantáborra az általános iskolások jelentkezését!
  9. A május 25-i péliföldi egyházközségi zarándoklatra várjuk a jelentkezéseket a sekrestyében. A buszok várható költsége felnőtteknek 2000 Ft, családok jelentkezése esetén a gyerekeknek ingyenes. Azok jelentkezését is kérjük, akik autóval jönnek.
  10. A Don Bosco Iskola hitében és munkájában elkötelezett tanítót keres szeptemberi kezdéssel.
  11. Az AKTK által szombaton szervezendő Ipolytarnóc-Hollókő-i kirándulásra még sok betöltetlen hely van. Várjuk a jelentkezéseket, és kérik, hogy aki tud, hozzon szomszédot, barátot is, mivel kis létszám esetén az önkormányzati támogatást elveszíti a Társulat. A templom előtti üvegezett hirdetőben megtekinthető a program, befizetni a szombati, illetve vasárnapi szentmisék után lehet Baky Juditnál.