1. Hétfőn a felnőtt hittan elmarad.
  2. Május a Szűzanya hónapja, ezért közvetlenül minden reggeli szentmise után, illetve minden esti szentmise előtt ¼ órával együtt elimádkozzuk a loretói litániát.
  3. Szerdán az esti 6-os mise helyett reggel 7-kor lesz a szentmise.
  4. Pénteken este ½ 9-től a házasokat várom hittanra a plébánián. Ez a péntek egyben elsőpéntek, ne feledkezzünk meg az engesztelésről!
  5. Szombaton elsőszombat révén reggel 7-kor is lesz szentmise. 9-től az elsőáldozásra készülő gyermekek szentgyónása lesz a templomban. ½ 10-12-ig pedig az animátorok tartanak játékos foglalkozás t az általános iskolásoknak az alsó hittanteremben.
  6. Vasárnap az elsőáldozás miatt kissé megváltozik a miserend. A reggeli 10-es szentmise helyett 9-kor tartunk szentmisét, majd 11 órakor kezdődik az elsőáldozási szentmise.
  7. Várjuk az idei, július 2-5. között Kemencén megrendezendő hittantáborra az általános iskolások jelentkezését!
  8. A május 25- i péliföldi egyházközségi zarándoklatra várjuk a jelentkezéseket a sekrestyében. A buszok várható költsége felnőtteknek 2000 Ft, családok jelentkezése esetén a gyerekeknek ingyenes. Azok jelentkezését is kérjük, akik autóval jönnek.
  9. A Don Bosco Iskola hitében és munkájában elkötelezett tanítót keres szeptemberi kezdéssel.
  10. Az AKTK által máj. 11-én szervezendő Ipolytarnóc-Hollókő-i kirándulásra még sok betöltetlen hely van. Várjuk a jelentkezéseket, és kérik, hogy aki tud, hozzon szomszédot, barátot is, mivel kis létszám esetén az önkormányzati támogatást elveszíti a Társulat. A templom előtti üvegezett hirdetőben megtekinthető a program, befizetni a szombati, illetve vasárnapi szentmisék után lehet Baky Juditnál.