Vasárnap

Ma tartjuk országszerte a karitász gyűjtést. Adományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk! Emellett a szentmisék után plébániánk karitászcsoportja Erzsébet-napi kenyeret oszt majd, egyúttal adományt gyűjt a plébánia szegényei javára.

Hétfő

A Szent Mihály Akadémia újabb előadásra invitál minket nov. 18-án, hétfőn este 6 órától a Don Bosco Iskolában, melynek címe: „A szabadkőművesség története és helyzete napjainkban”. Az előadó: Sümegh László.

Kedd

Este 8-tól Apaklub lesz az alsó hittanteremben.

Szerda

Este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a plébánián.

Péntek

Délután 1/2 6-tól a bérmálkozásra készülő fiatalokat várom hittanra a plébánián.

Szombat

Krisztus Király ünnepe előtti szombaton ismét világméretű szentségimádás lesz, melyre ismét kérjük, hogy regisztráljanak a részt venni szándékozók a honlapon.

Délelőtt 10-től 11.30-ig ministránsfoglalkozást tartunk a sekrestyében.

---

Megkezdődött a fűtési szezon. A hétköznapi - egész napos szentségimádásokon - a sekrestye oldalán lévő, bal első padtömb első három sorát, a hétköznapi szentmiséken az első két padtömböt, a hétvégi szentmiséken az egész templomot fűtjük. (Beküldő: Riszterer Tamás)

Már előre jelezzük két nyári tábor időpontját: az általános iskolások hittantábora Kemencén július 6-9-ig, a családos tábor Somogydöröcskén aug. 10-14-ig lesz.

Nov. 29-én tartjuk az éves lelkiőr találkozót. Az esti 6-os szentmisével kezdünk, utána tanúságtételek következnek, majd egy kis agapéval zárunk. Szeretettel várunk minden szolgáló és szolgálatra vágyó testvért!

Közeleg az Advent. Idén újra útjára indítjuk a Szentcsalád járást. Aki szívesen befogadja a születendő Jézust otthonába, az iratkozzon fel a listára a sekrestyében illetve az irodában!

Nov. 30-án, advent első vasárnapja előtti szombaton délelőtt 9-től délután 2-ig egyházközségi lelki napot tartunk a templomban, melyre mindenkit szeretettel hívunk! Ajándékozzunk egy fél napot Jézusnak, hogy felkészíthessen bennünket advent és karácsony kegyelmeinek befogadására!