1. Ma az újra induló cserkészettel kapcsolatos tájékoztató a 10-es szentmise után az alsó hittanteremben lesz.
  2. Hétfőn este 7-től felnőtt hittan t tartunk a plébánián.
  3. Pénteken délelőtt 10-től a Szent Mónika közösség babás csoportjá nak találkozója lesz az alsó hittanteremben, minden babás anyukát szeretettel várnak! Este 8-tól a fiatalok tartanak dicsőítő szentségimádást a templomban. Pénteken a délutáni gyóntatás elmarad .
  4. Szombaton délelőtt ½ 10-től 12-ig az általános iskolások számára tartanak játékos foglalkozást az animátorok a felső hittanteremben.
  5. Jövő vasárnap tartjuk országszerte a karitász gyűjtés t. Adományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk! Emellett a szentmisék után plébániánk karitászcsoportja Erzsébet-napi kenyeret oszt majd, egyúttal adományt gyűjt a plébánia szegényei javára.
  6. Már előre jelezzük két nyári tábor időpontját: az általános iskolások hittantábora Kemencén július 6-9-ig, a családos tábor Somogydöröcskén aug. 10-14-ig lesz. A jelentkezéssel kapcsolatos teendőket később jelezzük, kérjük, már most rögzítsétek e 2 dátumot nyári programjaitok közé!
  7. A Szent Mihály Akadémia újabb előadásra invitál minket nov. 18-án, hétfőn este 6 órától a Don Bosco Iskolában, melynek címe: „A szabadkőművesség története és helyzete napjainkban” . Az előadó: Sümegh László.
  8. Nov. 23-án , Krisztus Király ünnepe előtti szombaton ismét világméretű szentségimádás lesz, melyre ismét kérjük, hogy regisztráljanak a részt venni szándékozók a honlapon. Délután 5-től 6-ig az albertfalvi ifjúság egyes csoportjai vezetik majd a dicsőítést, melyet a 6-os szentmisével zárunk. Akik nem tudnak interneten regisztrálni, azok egy hátul kihelyezett papíron iratkozhatnak fel név, telefonszám és e-mail cím megadása révén.
  9. Nov. 29-én tartjuk az éves lelkiőr találkozó t. Az esti 6-os szentmisével kezdünk, utána tanúságtételek következnek, majd egy kis agapéval zárunk. Szeretettel várunk minden szolgáló és szolgálatra vágyó testvért!
  10. Közeleg az Advent. Idén újra útjára indítjuk a Szentcsalád járás t. Aki szívesen befogadja a születendő Jézust otthonába, az iratkozzon fel a listára a sekrestyében illetve az irodában! Az ájtatosság nem titkolt célja a közös imádságon túl az is, hogy akik nem egy közösségbe járnak, azok is megismerkedjenek, kapcsolatba lépjenek egymással, új barátságok szülessenek.