1. Ma elsővasárnap révén délután 5-től szentségimádást tartunk a templomban.
  2. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét az alsó hittanteremben, ½ 8-tól pedig képviselő-testületi ülést tartunk a plébánián.
  3. Szerdán délután 5-től ismét lesz ovis hittan a felső hittanteremben, este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a plébánián.
  4. Csütörtökön este 6-tól a közösségek miséje lesz, melyre szeretettel hívjuk és várjuk plébániánk közösségeit és csoportjait. Ezen az esti szentmisén egyben hálát adunk településünk, Albertfalva 200 éves fennállásáért. A szentmisét egyházzenei hangversennyel folytatjuk, melyre mindenkit szeretettel várunk!
  5. Pénteken ½ 6-tól a bérmálkozásra készülő fiatalok hittana lesz a plébánián, este 6-tól 7-ig a családosok tartanak dicsőítő szentségimádást a templomban, este ½ 9-től pedig a házaspárokat várom hittanra a plébánián.
  6. Szombaton délelőtt 10-től ½ 12-ig az általános iskolás fiúk ministránsfoglalkozása lesz a sekrestyében, az esti 6-os szentmisével kezdődően és azt követően pedig megújulási imaest et tartunk templomunkban. Minden megújulni vágyót szeretettel hívunk és várunk!
  7. Aki jónak látja, hogy közösségünk számára Közösségi Ház épüljön, attól azt kérem, hogy november hónapban is imáival, áldozataival támogassa meg ezt az ügyet. A felajánlásokra, kérem, iratkozzanak fel az áldozatot vállalók a hátsó kis asztalon kitett papírokon!
  8. Már előre jelezzük két nyári tábor időpontját: az általános iskolások hittantábora Kemencén július 6-9-ig, a családos tábor Somogydöröcskén aug. 10-14-ig lesz. A jelentkezéssel kapcsolatos teendőket később jelezzük, kérjük, már most rögzítsétek e 2 dátumot nyári programjaitok közé!
  9. Nov. 23-án , Krisztus Király ünnepe előtti szombaton ismét világméretű szentségimádás lesz, melyre ismét kérjük, hogy regisztráljanak a részt venni szándékozók a honlapon. Délután 5-től 6-ig az albertfalvi ifjúság egyes csoportjai vezetik majd a dicsőítést, melyet az este 6-os szentmisével zárunk. Akik nem tudnak interneten regisztrálni, azok egy hátul kihelyezett papíron iratkozhatnak fel név, telefonszám és e-mail cím megadása révén.