1. Május a Szűzanya hónapja. Ezért minden hétfőn, kedden, és pénteken a reggeli szentmisék után, illetve szerdán, csütörtökön, szombaton és vasárnap az esti szentmisék előtt ¼ órával együtt elimádkozzuk a loretói litániá
  2. este 7-től ismét felnőtt hittant tartunk a plébánián.
  3. Pénteken este 8-tól a fiatalok tartanak dicsőítő szentségimádást a templomban, ½ 9-től pedig a házaspárok hittanja lesz a plébánián.
  4. A június 9-én, szombaton délelőtt ½ 11-kor tartandó papszentelésre várjuk a buszos úton részt venni szándékozók jelentkezését 2000 Ft előleg befizetésével a sekrestyében!
  5. Templomunk és a plébánia villanyszerelési munkáira villanyszerelőt keresünk eseti megbízással. Kérem, ha van ilyen személy, jelentkezzen az irodában vagy a sekrestyében!
  6. Az AKTK 2018. május 24-én 17,00-tól, határozatképtelenség esetén 17,30-tól tartja idei rendes közgyűlését az Albertfalvi Közösségi Házban. A tagoknak postázták a meghívót, a hirdetést pedig azért kérték, mert a postai út megbízhatósága kérdéses. A tagokat tehát ezúton is meghívja az AKTK Választmánya. A meghívót pedig a plébánia honlapján is meg lehet találni.