1. Ma elsővasárnap révén délután 5 órakor tartjuk elsővasárnapi szentségimádási óránkat a templomban.
  2. Hétfőn este ½ 7-től a Szt. Mónika kör tartja összejövetelét az alsó hittanteremben, ½ 8-tól pedig a Képviselőtestület tagjait várom ülésre a plébánián.
  3. Pénteken ½ 6-tól a a frissen bérmált, illetve bérmálkozásra készülő fiatalok hittanja lesz a plébánián. Este 6-tól 7-ig pedig családos szentségimádás t tartunk a templomban.
  4. Szombatondélelőtt ½ 11-korszentelik pappá Tamás atyát az Esztergomi Bazilikában. A közös útra jelentkezőkkel 8 órakor indulunk a templom elől. Mindenki számára van hely az induló autókban. A buszköltséget visszaadjuk és mindenki az őt szállító sofőrnek fizessen útiköltséget. A papszentelés miatt a délelőtti ministránsfoglalkozás elmarad, legközelebb a nyári szünidő után lesz ismét ilyen alkalom.
  5. Tamás atya nálunk, Albertfalván június 16-án, szombaton este 6 órakor tartja ünnepi újmiséjét , melyre mindenkit szeretettel hívunk és várunk! A szentmisét a templomkertben egy közös ünneplés és agapé követi majd. Kérjük, hogy aki tud, hozzon süteményt! Az újmisés atya ajándékára még várjuk nagylelkű adományaitokat, melyet a plébánián vagy a sekrestyében lehet leadni!
  6. A hétköznapi szentségimádás rendje jún. 25-től aug.31-ig úgy módosul, hogy minden hétfőn, szerdán reggel ½ 8-tól este 8-ig, valamint péntekenként reggel ½ 8-tól este 10-ig lesz lehetőség a szentségi Úr előtt elidőznünk. Ehhez azonban ny áron is szükségünk lenne olyan testvérek szolgálatára, akik vállalnák, hogy beugranak helyettesíteni a Lelkiőröket. Jelentkezni: a hátsó asztalra kihelyezett papíron (név, telefonszám megadásával), az http://albertfalviplebania.hu/index.php/szolgalatok/szentsegimadas, vagy Riszterer Zsuzsinál személyesen, ill. telefonon lehet.