1. Május a Szűzanya hónapja. Ezért minden hétfőn, kedden, és pénteken a reggeli szentmisék után, illetve szerdán, csütörtökön, szombaton és vasárnap az esti szentmisék előtt ¼ órával együtt elimádkozzuk a loretói litániá
  1. Elsőpéntek lesz a héten, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Este ½ 9-től házaspárok hittanja lesz a plébánián.
  2. Szombaton csoportosan megyünk a meghirdetett péliföldszentkereszti egyházközségi kirándulásra. Gyülekezés ½ 9-től, indulás a megrendelt busszal a templom elől 9-kor. Pélin szentmise, közös bográcsból ebéd, majd délután közös játékok, csoportbeszélgetések várnak ránk. Kérjük, hogy aki csak tud, hozzon süteményt! Érkezés este 7-kor a templom elé. Mivel közösségünk közel 150 fővel együtt tölti a napot, ezért az itthoni szombat esti 6-os előesti szentmise és előtte a rózsafüzér elmarad! A reggeli 7-es elsőszombati misét még megtartjuk. Kérjük a testvéreket, hogy akik nem tudnak velünk jönni valamilyen okból, azok a közeli templomokban vegyenek részt előesti szentmisén.
  3. Jövő vasárnap már Úrnapja lesz. Azon a vasárnapon a miserend módosul, hogy a 10 órás szentmise 9-kor kezdődik majd, és közvetlenül a mise után tartjuk a körmenetet.
  4. Tamás atyát június 9-én, 2 hét múlva, szombaton délelőtt ½ 11-kor pappá szenteli Bíboros főpásztorunk az Esztergomi Bazilikában. A jelentkezők létszámának alakulása miatt úgy döntöttünk, hogy autós karavánnal zarándokolunk el erre a szép ünnepre. Indulás a templom elől 8 órakor. Tamás atya nálunk, Albertfalván június 16-án, szombaton este 6 órakor tartja ünnepi újmiséjét, melyre mindenkit szeretettel hívunk és várunk! A szentmisét a templomkertben egy közös ünneplés és agapé követi majd. Kérjük, hogy aki tud, hozzon süteményt!