1. Hétfőn, szilveszter napján nem reggel hanem este 6 órakor lesz szentmise, melyen hálát adunk az év kegyelmeiért. Hétfőn délelőtt 11-től este 6-ig lesz a szentségimádás. Este 11 órától éjfélig ismét szentségimádás tartunk a templomban majd 00:00 órákkor szentségi áldással kezdhetjük az új esztendőt.
  2. Kedden, jan. 1-én Szűz Mária istenanyaságának ünnepe van, mely parancsolt ünnep, szentmisén való részvételünk kötelező. Ezen a napon ünnepi, vasárnapi miserendet tartunk. Ezen a napon 11-től az esti miséig tesszük ki az Oltáriszentséget imádásra.
  3. Szerdától a megszokott rendben lesz a szentmise és a szentségimádás rendjében is visszaáll a régi rend.
  4. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! A megszokott elsőpéntek esti házas hittan az egy héttel későbbi péntekre tevődik át.
  5. Szombaton elsőszombat révén reggel 7-kor is lesz szentmise. Az elsőszombati rózsafüzért este ½ 6-tól imádkozzuk a templomban. Az esti szentmise után 8 órától az Eucharisztikus Kongresszusra készülve az OST Közösség szervezésében ismét szentségimádás lesz templomunkban, melyre mindenkit szeretettel hívunk és várunk! Az estét Mazgon Gábor Baross Gábor telepi plébános atya Eucharisztiáról tett tanúságtétele nyitja, majd a kitett Oltáriszentség előtt imádkozunk, énekelve dicsőítünk, mely alatt gyónási lehetőséget is biztosítunk. Ezért a szombat esti mise utáni gyóntatás áttevődik erre az imaalkalomra.