1. Május a Szűzanya hónapja. Ezért minden hétfőn, kedden, és pénteken a reggeli szentmisék után, illetve szerdán, csütörtökön, szombaton és vasárnap az esti szentmisék előtt ¼ órával együtt elimádkozzuk a loretói litániá
  2. Holnap, pünkösdhétfőn a munkaszüneti napra való tekintettel reggel ½ 8-kor lesz a szentmise.
  3. Szerdán este 7-től a katekumenek ünnepléssel egybekötött hittanja lesz a plébánián.
  4. Tamás atya nálunk, Albertfalván június 16-án, szombat este 6 órakor tartja ünnepi újmiséjét, melyre mindenkit szeretettel hívunk és várunk! Az újmisés atyának szentelési és újmisés ajándékra gyűjtést rendezünk. Kérjük, hogy nagylelkű adományaitokat a plébánián vagy a sekrestyében adjátok le!
  5. Két hét múlva, június 2-án csoportosan megyünk a meghirdetett péliföldszentkereszti egyházközségi kirándulásra. Gyülekezés ½ 9-től, indulás a megrendelt busszal a templom elől 9-kor. Pélin szentmise, közös bográcsból ebéd, majd délután közös játékok, csoportbeszélgetések várnak ránk. Kérjük, hogy aki csak tud, hozzon süteményt. Érkezés este 7-kor a templom elé. Mivel közösségünk közel 150 fővel együtt tölti a napot, ezért június 2-án az itthoni szombat esti 6-os előesti szentmise elmarad! A reggeli 7-es elsőszombati misét még megtartjuk. Kérjük a testvéreket, hogy akik nem tudnak velünk jönni valamilyen okból, azok a közeli templomokban vegyenek részt előesti szentmisén.
  6. Két hét múlva vasárnap már Úrnapja lesz. Azon a vasárnapon a miserend módosul, hogy a 10 órás szentmise 9-kor kezdődik majd, és közvetlenül a mise után tartjuk a körmenetet. Ahhoz, hogy a 4 oltárt megépíthessük, szükség van segítőkre. Kérem, hogy iratkozzanak fel a hátsó kisasztalra kitett papíron azok, akik segíteni készek az oltárok felépítésében illetve lebontásában!
  7. Templomunk és a plébánia villanyszerelési munkáira villanyszerelőt keresünk eseti megbízással. Kérem, ha van ilyen személy, jelentkezzen az irodában vagy a sekrestyében!
  8. A június 9-én, szombaton délelőtt ½ 11-kor tartandó papszentelésre várjuk a buszos úton részt venni szándékozók jelentkezését 2000 Ft előleg befizetésével a sekrestyében!