1. Ezen a vasárnapon fejeződik be a karitász nagyböjti élelmiszergyűjtése. Kérjük, hogy tartós élelmiszer adományaitokat hozzátok előre a szentmisék alkalmával a felajánláskor!
  2. Hétfőn az AKTK Szent Mihály Akadémiája szervezésében, „Világ-kép-nyelv-lélek” címmel előadásra hív minket, mely a Don Bosco iskolában este 6 órakor kezdődik. Az előadók Kiss Gábor és Kiss István Didák testvér.
  3. Kedden este 8-tól Apaklub lesz, mely a templomban kezdődik keresztúttal.
  4. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a plébánián.
  5. Pénteken este 7-től keresztutat járunk templomunkban, utána 8-tól pedig az ifjúság tart dicsőítő szentségimádást.
  6. Szombaton tartjuk tavaszi egyházmegyei szentségimádási napunkat. Az általános iskolás korú fiúk ministránsfoglalkozása az alsó hittanteremben 10-11-ig tart. Az esti szentmise után este 7-től az OST Közösség és az Eucharist Együttes szervezésében dicsőítő szentségimádással zárjuk ezt a napot, melyen Molnár Zsolt veresegyházi plébános atya tesz tanúságot az Oltáriszentséggel való kapcsolatáról. A zenés dicsőítés alatt gyóntatási lehetőséget is biztosítunk! Más plébániákról is érkeznek majd hozzánk erre az alkalomra. Mindenkit szeretettel várunk plébániánkról is!
  7. Jövő vasárnap a Szentföld javára gyűjtünk és a perselyadományokat az egyházmegye központjába továbbítjuk.
  8. Az Egyházmegye kéri, hogy az idén beadandó személyi jövedelemadó bevallásoknál különösen figyeljünk az adó 1+1 %-ának felajánlására, ugyanis az egyházak esetében a mostani felajánlásokat veszik figyelembe a következő években is az adózó újabb rendelkezéséig.
  9. A július 16. és 19. között tartandó gyerek hittantáborra még várjuk a jelentkezéseket! A jelentkezési lapok a hátsó kisasztalról elvihetők. Kérjük, a jelentkezéseteket minél előbb tegyétek meg!
  10. A közelgő húsvéti ünnepekre szeretnénk méltó módon feldíszíteni a templomot és a kiépítendő szentsírt. A díszítéshez adományokat köszönettel elfogadunk.
  11. Előzetesen közöljük az örömhírt, hogy Brenner János szombathelyi egyházmegyés papot, aki a komunista diktatúra idején vértanúhalált halt, máj. 1-jén a szombathelyi székesegyház előtti téren boldoggá avatják. A szervezők kérik, hogy a csoportok vagy az egyénileg utazók is regisztráljanak a www.brennerjanos.hu honlapon.
  12. Már előre hirdetjük, hogy plébániánkon április 29-én a 11 órás szentmise keretén belül Snell György püspök atya megbérmálja bérmálandóinkat, rákövetkező vasárnapon, máj. 6-án pedig szintén 11 órakor tartjuk az elsőáldozást. Mindkét szentmisét kivételesen beiktatott, ezért e két vasárnapon az előtte levő szokásos 10-es szentmise 9 órakor kezdődik majd.
  13. A szentmisék után a hátsó kisasztalon kitett papírokon támogathatjuk a határon túli magyar testvéreink jogaiért való aláírásgyűjtést, melyet a magyar püspöki Kar is helyesnek ítél.