1. Ma, vasárnap az esti szentmise keretén belül választjuk ki azokat a katekumeneket, akik ebben a húsvéti időszakban járulnak majd a beavatás szentségeinek valamelyikéhez. Számítsunk arra, hogy egy ¼ órával tovább tart majd a szentmise.
  2. Nagyböjt hétköznapjain 6.40-től, a reggeli szentmisék előtt együtt elimádkozzuk a reggeli dicséretet.
  3. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika kör tartja összejövetelét a felső hittanteremben.
  4. Nagyböjt péntekein, így most pénteken is, este 7-től keresztutat járunk templomunkban. Pénteken ½ 6-tól a bérmálkozásra készülő fiatalokat várom a plébánián.
  5. Szombaton délelőtt ½ 10-12-ig az animátorok tartanak játékos foglalkozást az általános iskolás korú gyerekek számára a plébánián.
  6. A nyári családos tábor aug. 6-10. között Horányban lesz. A gyerekek hittan táborát pedig július 16. és 19. között Verőce-Magyarkúton tartjuk. A jelentkezés mindkét tábor esetében a kitöltött űrlap leadása, és fejenkénti 5000 Ft előleg befizetése után aktiválódik. A jelentkezési lapok a hátsó kisasztalról elvihetők. Kérjük, a jelentkezéseteket minél előbb tegyétek meg!
  7. A május 18. és 21. között tartandó csíksomlyói pünkösdi zarándoklatra kérjük, mihamarabb jelentkezzetek, mert a csoport csak 20 fő jelentkezése esetén indul.
  8. A kárpátaljai iskola könyvtárának megrendezett könyvgyűjtés még február végéig tart.
  9. Idén is felajánlhatjuk adónk 1-1%-át a Magyar Katolikus Egyház, illetve egy alapítvány javára. Tisztelettel kérünk Titeket, hogy adótok egyik 1%-ával támogassátok katolikus egyházunkat. Akára nulla összegről szóló rendelkezés is rendkívül értékes, mert az állam a nyilatkozók számának arányában ad kiegészítést az Egyháznak. A Püspöki Kar kér mindenkit: annak ellenére, hogy lehetőség van arra, hogy a NAV által készíttessük el adóbevallásunkat,az 1 %-ról szóló rendelkezési jogunkról ez esetben se mondjunk le. A másik 1%-ot – amennyiben lehetséges – a Katolikus Karitászt támogató alapítványra adhatjátok. Mindkét technikai adatlap a kisasztalról elvihető.
  10. Jövő vasárnap országos gyűjtést tartunk a katolikus iskolák javára. Nagylelkűen adakozzunk!