1. A hétköznapi szentségimádás rendje most hétfőtől aug.31-ig úgy módosul, hogy minden hétfőn, szerdán reggel ½ 8-tól este 8-ig, valamint péntekenként reggel ½ 8-tól este 10-ig lesz lehetőség a szentségi Úr előtt elidőznünk. Továbbra is várjuk a helyettesítést vállaló Lelkiőrök
  2. Jövő vasárnap elsővasárnap lesz, délután 5 órakor tartjuk szentségimádási óránkat. A jövő vasárnapi szentmiséken tartjuk a Péter-fillérek gyűjtését. Világszerte adományainkat a Szentszék javára adjuk. Nagylelkűen adakozzunk!
  3. Röviden tájékoztatjuk a kedves testvéreket a közösségi házzal kapcsolatosan. Örömmel jelezzük, hogy a plébánia tulajdonában levő templomkert kerületi átminősítése megtörtént, miszerint a közkert elnevezést, mely az elmúlt rendszerben tévesen került a templom körüli terület széljegyzet rovatába, törölték, így elhárult az első nehézség: most már beépíthető a területünk a közösségi ház felépítéséhez szükséges beépítési százalékkal. Emellett folynak az építéshez szükséges engedélyeztetési és kiviteli tervek végső kialakítását elősegítő egyeztetések Nemes Zsolt tervező mérnök úrral. Amint a tervek az Önkormányzatnál beadhatóak lesznek, a főépítész és zsűriző bizottságának igenlő válasza után a Főegyházmegye által megígért anyagi segítség fölhasználásával kiírjuk a közbeszerzési pályázatot, hogy a pályázatot megnyerő építész cég megkezdhesse a munkát. Mivel ezek az adminisztratív folyamatok még hosszabb időt vesznek igénybe, ezért kérem továbbra is odaadó és hitből fakadó imáitokat, hogy a jövő év során minél hamarabb elkezdődhessenek a tényleges munkálatok.
  4. Ami a templomtető kicserélését illeti, ott már csak arra várunk, hogy a közbeszerzésről szóló pályázatot meghirdessék a nyilvánosság előtt, hogy elkezdődhessenek a munkák. Előreláthatólag augusztus közepe előtt erre nem kerül sor. Azt az ígéretet kaptuk, hogy a szentmiséket a munkálatok alatt is zavartalanul meg tudjuk majd tartani. Az esetleges felfordulást vagy ideiglenes kellemetlenségeket viseljük türelemmel és derűs lélekkel!