1. Ma elsővasárnap révén délután 5-től tartjuk a templomban szentségimádási óránkat.
  2. Hétfőn a reggeli szentmise után a betegek kenetének vételére való felkészítő alkalmak egyike lesz a templomban. Este ½ 8-tól pedig a Képviselőtestület tagjai üléseznek a plébánián.
  3. Szerdán az esti szentmise után a betegek kenetének vételére való másik felkészítő alkalom lesz a templomban.
  4. Pénteken ½ 6-tól a bérmálkozásra készülő fiatalok hittanja lesz a plébánián, 6-7-ig pedig a családosok tartanak dicsőítő szentségimádás t a templomban.
  5. Szombaton délelőtt 10-11-ig az általános iskolás korú ministráns fúk számára rendeznek játékos foglalkozást az animátorok, az esti 6-os szentmisében és azt követően pedig megújulási imaest et tartunk templomunkban. Minden megújulni vágyót szeretettel hívunk és várunk!
  6. Jövő vasárnap , az esti szentmise keretén belül szolgáltatjuk ki idős és beteg testvéreink számára közösségileg a betegek keneté t. A betegek szentségének feltétele az előtte elvégzett szentgyónás, valamint egy felkészítő alkalmon való részvétel. Vagy hétfőn a reggeli szentmise után, vagy szerdán az esti 6-os szentmise után vehetnek részt a felkészítésen azok, akik el tudnak jönni erre az alkalomra. Természetesen azon ágyhoz kötött betegekhez, akik nem tudnak ezen a közösségi ünnepen részt venni, azokhoz személyesen kimegyünk. Kérem, hogy jelezzétek, ha van ilyen betegünk.
  7. Előzetes tájékoztatásul közöljük, hogy a nyári családos tábor aug. 6-10. között Horányban a Regatta Szállóban lesz. Öt nap négy éjszaka. Egy fő teljes költsége 23.000 Ft, mely kedvezőbb lehet a pályázati pénzek beérkezésének függvényében. A 3 év alatti gyerekek ingyenesen jöhetnek, a kisebb gyerekek étkezési kedvezményt vehetnek igénybe életkortól függően összesen kb.: 1000 Ft értékben. A jelentkezés a kitöltött űrlap leadása, és fejenkénti 5000 Ft előleg befizetése után aktiválódik, mivel a szálláshely is előleget kér tőlünk. A második előleget április végén kell befizetni, melynek részleteiről időben tájékoztatunk! A jelentkezési lapok a hátsó kisasztalról elvihetők. Befizetés a 10 órai szentmisék után Dessewffy Máriánál vagy Szakács Lászlónál. Kérjük, a jelentkezéseteket minél előbb tegyétek meg!
  8. A gyerekek hittan tábor át július 16. és 19. között Verőce-Magyarkúton tartjuk a Magyarkúti Fogadó és Erdei Iskolában. A jelentkezés a kitöltött űrlap leadása, és fejenkénti 5000 Ft előleg befizetése után aktiválódik, mivel a szálláshely is előleget kér tőlünk. A várható teljes összeg a pályázatok függvényében 12 000 Ft. A jelentkezési lapok a hátsó kisasztalról elvihetők. Befizetés Újházy Mickónál a 10 órás szentmisék után a kitöltött jelentkezési lap leadásával egyidejűleg!
  9. Idén is tervezzük a már hagyományossá vált pünkösdi zarándoklat ot a Csíksomlyói búcsúba május 18. és 21 kötött. Kérjük, mihamarabb jelentkezzetek, mert a csoport csak 20 fő jelentkezése esetén indul. A várható költség kb.:45.000 Ft/fő. Jelentkezés 10.000 Ft előleg befizetésével a Szakács házaspárnál lehetőleg március 15.-ig.
  10. Az AKTK egy kárpátaljai iskola könyvtárának február végéig tartó könyv gyűjtés t szervez. A kért könyvek jegyzéke és a további tudnivalók a külső hirdetőtáblán és a honlapunkon szerepelnek. A könyvek a templom oldalsó raktárában és az iskola portáján is leadhatók. Kérjük, hogy az adakozó a könyvek minőségével tisztelje meg a kinti magyar gyerekeket!