1. Ma tartjuk országszerte a karitász gyűjtést. Adományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk!
  2. A múlt héten tartott gyűjtésen 305.000 Ft-ot adományoztatok plébániánk szegényeinek. Hálásan köszönjük szegényeink nevében is segítségeteket! Plébániánk is bekapcsolódik a Katolikus Karitász „Tárjátok ki szíveteket” országos adománygyűjtő akciójába. Jövő vasárnap reggel 7 és este 8 óra között adománygyűjtést szervezünk templomunk alsó hittanteremében. A gyűjtés keretében jó állapotú gyermek és felnőttruhát, cipőt, hiánytalan játékokat gyűjtünk. Az adományokat a Békés megyei Sarkadra szállítjuk, ahol a helyi karitászcsoport fogja Karácsony előtt szétosztani a környékbeli rászorulók között. A megadott időn kívül érkező adományokat nem tudjuk átvenni és kérem, ne tegyük le az ajtó elé sem!
  3. Hétfőn este 7-től felnőtt hittant tartunk a plébánián.
  4. Kedden 6 órától az Albertfalvi Szent Mihály Templom története címmel vetített képes előadást tart az Albertfalvi Közösségi Házban Madaras Gábor. A részvétel díjtalan, mindenkit szeretettel várunk!
  5. Pénteken a délutáni gyóntatás elmarad !
  6. Szombaton az elsőszombati reggeli 7-es mise elmarad. Este ½ 6-tól együtt imádkozzuk az elsőszombati rózsafüzér t.
  7. Jövő vasárnappal már elkezdődik az advent! Elsővasárnap révén délután 5-től tartjuk elsővasárnapi szentségimádás i óránkat.
  8. Köszönjük, hogy a múlt héten hirdetett nyári ALFA táborba ilyen sokan jelentkeztetek! A tábor néhány nap alatt megtelt, ezért a jelentkezést a tervezett időpont előtt lezártuk. A továbbiakban a szervezők a megadott email-címen fognak kapcsolatot tartani a jelentkezőkkel. Kérjük azokat, akik szívesen jöttek volna a táborba, hogy továbbra is jelentkezzenek, hogy az esetlegesen visszalépők helyett ők is jöhessenek majd!
  9. A Don Bosco Kat. Iskola takarítót keres. Jelentkezni az Iskolában lehet.
  10. Közeleg az Advent. Idén a karácsony előtti kilencedben útjára indítjuk a Szentcsalád járás t. Aki szívesen befogadja a születendő Jézust otthonába, az jelentkezzen a sekrestyében illetve az irodában! Az ájtatosság nem titkolt célja a közös imádságon túl az is, hogy akik nem egy közösségbe járnak, azok is megismerkedjenek, kapcsolatba lépjenek egymással, új barátságok szülessenek. Amennyiben a kilenced időtartamánál többen jelentkeznének, úgy értelemszerűen bővülhet a kör, vagyis a kilenced előtt elkezdődhet az ájtatosság.
  11. Aki még nem fizette be az idei önkéntes egyházi hozzájárulás át, régi nevén egyházadót, az a sekrestyében, vagy irodaidőben az irodában megteheti. Természetesen örömmel fogadjuk mindezt csekk útján, vagy átutalás formájában is. Mivel egyre nehezebben megoldható a személyes pénzbeszedők szolgálata, így fokozottabban számítunk a testvérek tudatos és felelősségteljes anyagi támogatására.