1. Hétfőn ünnepeljük Szent Erzsébetet. Ezért ma a szentmisék után plébániánk karitászcsoportja Erzsébet-napi kenyeret oszt, egyúttal adományt gyűjt a plébánia szegényei javára.
  2. Kedden este ½ 8-tól Apaklub lesz a plébánián.
  3. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a plébánián.
  4. Pénteken½ 6-tól a bérmálkozásra készülő fiatalok at várom hittanra a plébánián.
  5. Szombaton 10-től ministránsfoglalkozás lesz a sekrestyében.
  6. Jövő vasárnap tartjuk országszerte a karitász gyűjtést. Adományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk!
  7. Készülünk a 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra. Ezért Krisztus Király ünnepén ek előestéjére, szombatra ismét szentségimádást hirdettek meg országos, sőt nemzetközi szinten. Mi is kapcsolódunk ehhez jövő szombaton délután 4-től az esti szentmiséig bezárólag. A templomban 4-től ½ 5-ig zenés dicsőítés, ½ 5-től a szentmiséig az albertfalvi közösségek által vezetett imák kíséretében imádjuk az Urat, majd közösen részt vehetünk az esti 6-os szentmisén. Kérjük, hogy aki csak részt tud venni, regisztráljon a http://corpusdomini.iec2020.hu/#/esemeny/273 oldalon. A szervezés közös célja, hogy együtt dicsőítsük az Oltáriszentségben levő Jézust szerte a világon és meghaladjuk a 2017-es szentségimádási lánc létszámát.
  8. A közelgő Kongresszusra készülve Bíboros Főpásztorunk szeretettel hívja mindazokat, akik 2020-ban szeretnének elsőáldozók lenni, hogy jelentkezzenek a budapesti kongresszus nyitómiséjén, 2020. szeptember13-án, vasárnap, a Puskás Ferenc Stadionban sorra kerülő közös elsőáldozásra. Az elsőáldozásra az illetékes plébánosoknál kell jelentkezni lehetőleg már 2019. máj. 20-ig, és náluk kell leadni a keresztleveleket is. A felkészülés a plébániákon zajlik majd a szokott módon, de a Főegyházmegye is tart majd egy közös felkészítő napot.
  9. A jövő nyári családos tábor Somogydöröcskén lesz aug. 19-23-ig. A táborra jelentkezni dec. 31-ig lehet.