1. Hétfőn este 7-től felnőtt hittant tartunk a plébánián.
  2. Pénteken este 8-tól a fiatalok tartanak dicsőítő szentségimádást a templomban, melyre mindenkit szeretettel várunk!
  3. Készülünk a 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra. Ezért Krisztus Király ünnepének előestéjére, szombatra ismét szentségimádást hirdettek meg országos, sőt nemzetközi szinten. Mi is kapcsolódunk ehhez nov. 24-én, szombaton délután 4-től az esti szentmiséig bezárólag. A templomban 4-től ½ 5-ig zenés dicsőítés, ½ 5-től a szentmiséig az albertfalvi közösségek által vezetett imák kíséretében imádjuk az Urat, majd közösen részt vehetünk az esti 6-os szentmisén. Kérjük, hogy aki csak részt tud venni, regisztráljon a http://corpusdomini.iec2020.hu/#/esemeny/273 oldalon. A szervezés közös célja, hogy együtt dicsőítsük az Oltáriszentségben levő Jézust szerte a világon és meghaladjuk a 2017-es szentségimádási lánc létszámát.
  4. A közelgő Kongresszusra készülve Bíboros Főpásztorunk szeretettel hívja mindazokat, akik 2020-ban szeretnének elsőáldozók lenni, hogy jelentkezzenek a budapesti kongresszus nyitómiséjén, 2020. szeptember13-án, vasárnap, a Puskás Ferenc Stadionban sorra kerülő közös elsőáldozásra. Mindenki jelentkezhet, aki 2020-ban lesz elsőáldozó korú, és/vagy akit plébánosuk érettnek tart erre. Felső korhatár nincs. Az elsőáldozásra az illetékes plébánosoknál kell jelentkezni lehetőleg már 2019. máj. 20-ig, és náluk kell leadni a keresztleveleket is. A felkészülés a plébániákon zajlik majd a szokott módon, de a Főegyházmegye is tart majd egy közös felkészítő napot.
  5. November 19-én, szerdán ünnepeljük Szent Erzsébet napját. A jövő vasárnapi szentmisék után plébániánk karitászcsoportja Erzsébet-napi kenyeret oszt, egyúttal adományt gyűjt a plébánia szegényei javára.