1. Ma az esti szentmise után az Énekesiskola búcsúnkat lezáró, felemelő zárókoncertjén vehetünk részt a templomban.
  2. Október a Szűzanya hónapja , ezért minden esti mise előtt ½ órával együtt imádkozzuk a rózsafüzért.
  3. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika kör tartja összejövetelét az alsó hittanteremben, ½ 8-tól pedig képviselőtestületi ülés t tartunk a plébánián.
  4. Pénteken elsőpéntek van, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Mivel ezen a napon üljük templomunk felszentelésének évfordulóját , ezért a reggeli 7-es szentmise helyett este 6 órakor tartjuk az ünnepi szentmisét, melyre mindenkit szeretettel hívunk és várunk! Este ½ 9-től pedig házaspárok hittanja lesz a plébánián.
  5. Szombaton, elsőszombat révén reggel 7-kor is lesz szentmise.
  6. Aki fontosnak tartja, hogy közösségünk számára közösségi ház épüljön, az ebben a hónapban is imáival támogathatja ezt az ügyet. Kérem, hogy a szentségimádást, hétköznapi szentmisét, illetve rózsafüzért vállalók iratkozzanak fel a hátsó kisasztalra kitett papírokon!
  7. Örömmel közlöm, hogy Bíboros Főpásztorunk ennek a tanévnek 2. félévétől ismét diákonust küld plébániánkra, hogy papszenteléséig köztünk sajátítsa el a papi szolgálatához szükséges gyakorlati ismereteket. Ezért nagy örömmel mutatom be a közösségnek Fehér Zoltán diákonus atyát, aki az első félévben szokás szerint havi 1 hétvégét köztünk tölt majd. Fogadjuk őt szeretettel, és imáinkkal segítsük őt papságra készülésének ebben az utolsó szakaszában.