1. Kedden este 8-tól apaklub lesz, mely összejövetelét a templomban kezdi egy szentségimádással, majd a plébánián folytatódik. Kérjük, hogy a tagok hozzanak egy-egy tálca süteményt, illetve innivalót.
  2. Szerdán délután 6-tól Madaras Gábor „Az Albertfalvi Szent Mihály Templom története” című új könyvének bemutatója lesz a Don Bosco Iskolában. A könyvbemutatón rövid előadás hangzik el „ A Lechner építészcsalád munkásságában az Albertfalvi Templom helye” címmel. Az előadás után a szerző dedikálja könyvét. Mindenkit szeretettel várunk!
  3. Pénteken a gyóntatás elmarad.
  4. Szombaton, Szent Mihály napján tartjuk plébániánk búcsúnapját. A nap 10 órakor a Mahunka szobor koszorúzásával indul. Az ünnepi szentmisé t délelőtt ½ 11-kor kezdjük, melyen Müller György atya mond ünnepi beszédet. A búcsú napja egész közösségünk ünnepe, ezért ezen a napon csak ez az ünnepi szentmise lesz az egyetlen, a szombati előesti mise, illetve az utána levő gyóntatás elmarad. Igyekezzünk részt venni közösen ezen a szép ünnepen! A szentmise után 2 órától kezdődik a gulyásfőző verseny, melyhez előzetes jelentkezés szükséges a Plébánia honlapján. Idén is megrendezzük az „Albertfalva legfinomabb süteménye” versenyt. Aki indítást érez arra, hogy sütőtudományát megmutassa a közösségnek, az az elkészített süteményét délután 2-től leadhatja Vas Gabesznál. A nap folyamán pónilovaglás, népi játékok, körhinta, bábelőadás, a Weiner Leó Kat. Zeneiskola Fúvós Kamarazenekarának térzenéje, és a Babszem táncegyüttes előadása szórakoztatja majd a közönséget. Részletes program kezdési időpontokkal a hirdetőtábla plakátján olvasható.
  5. Vasárnap délelőtt a 10 órai szentmise keretében ministráns avatást tartunk, az esti szentmise után pedig az Énekesiskola búcsúnkat lezáró, felemelő zárókoncertjén vehetünk részt a templomban.
  6. AKTK okt. 6-án szervezendő, egy napos kirándulására még lehet jelentkezni Baky Juditnál.
  7. A verbita atyák mosó-, vasalónő t keresnek napi 6-8 órában, illetve konyhai kisegítő t napi 5-6 órás munkára. Érdeklődni személyesen a budatétényi lelkigyakorlatos Házban lehet. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
  8. A búcsúra való tekintettel a ministráns próba elmarad. Vasárnap 10 órai szentmisén ministráns avatás lesz.