1. Elkezdődnek a plébánián a hittanok a különböző korosztályok számára . Az egyes hittanok kezdési napja, illetve időpontja a hirdetőtáblán megtalálható.
  2. Csütörtökön délután ½ 5-től az elsőáldozásra jelentkező, egyházközségünkhöz tartozó iskolásokat várom a Don Bosco Iskola aulájában. A jelentkezéshez szükséges papírt kérem kitöltve erre az alkalomra elhozni! Este 7-től a felnőtt ifi korosztály hittana kezdődik a plébánián.
  3. Pénteken délután ½ 6-tól a bérmálkozásra készülő fiatalok at várom hittanra a plébánián, az espereskerület szokásos keresztútjárása pedig este 8 órakor kezdődik a budafoki Péter-Pál kápolna előtt. Minket is várnak! Gyertyát mindenki hozzon magával! Ebben a tanévben is minden hónap 2. péntekén, így e hét péntekén is este 6-tól családos szentségimádás ra hívunk mindenkit szeretettel, aki szeretné az Urat dicsérni gitáros énekekkel!
  4. Két hét múlva, szept. 22-én, szombaton az esti 6-os szentmisén és azt követően megújulási imaest et tartunk templomunkban, melyre minden megújulni vágyót szeretettel hívunk és várunk!
  5. Az AKTK okt. 6-án egy napos kirándulást szervez busszal Hajósra. A programban egy városi séta, múzeum látogatás, a kegytemplom megtekintése, illetve egy keresztút szerepel, melyet egy ebéd követ majd. Délután a pincefaluban megtekinthető a faluház és borkóstolásra, illetve vásárlásra is lesz lehetőség. A részvételi díj kb. 6200 Ft. Jelentkezni Baky Juditnál lehet.