1. Szombaton elsőszombat révén reggel 7-kor is lesz szentmise. Az elsőszombati rózsafüzért az esti szentmise előtt ½ 6-tól imádkozzuk együtt.
  2. Vasárnap délelőtt 10 órakor tartjuk tanuló ifjúságunkkal együtt Szentlélek-hívó tanévkezdő szentmisénket, a Veni Sancte-t. Meghívom plébániánkhoz tartozó pedagógusainkat és hitoktatóinkat, hogy jöjjenek el erre a szentmisére, hogy tanév elején külön áldásban részesíthessük őket! Egyben azt kérem az általános iskolásoktól, hogy hozzák el iskolatáskáikat a szentmisére, mivel szeretnénk megáldani őket és felszerelésüket! Hadd legyen a tanulás és annak szimbóluma, a táska édes iga és ne kényszerű kolonc az életükben! Délután 5 órakor pedig az elsővasárnapi szentségimádásra hívunk mindenkit szeretettel!
  3. Szeptember 3-a, hétfővel ismét elindul a hétfőtől péntekig tartandó szentségimádás. Még 3 szabaddá vált lelki óra gazdára vár! Kérlek benneteket, jelentkezzetek – akár egész imacsoport formájában is – lelkiőrnek! Most hétfőn csak 10 órakor kezdődik a szentségimádás, mivel a Don Bosco Iskola tanárainak lesz 9-től szentmiséje a templomban.
  4. Az AKTK Döngicsélő Nyugdíjas Klubjának szeptember 1-én szervezendő egynapos kirándulására még lehet jelentkezni.
  5. Aki fontosnak tartja, hogy közösségünk számára Közösségi Ház épüljön, melynek terveit e hónapban kívánjuk elbírálásra beadni, attól azt kérjük, hogy ebben a hónapban is imádságaival, felajánlásaival támogassa meg ezt az ügyet. A lelki vállalások papírjaira, kérem, iratkozzanak fel azok, akik lelki felajánlást tesznek.