1. Hétfőn este a felnőtt hittan elmarad. Legközelebb szeptemberben tartunk hittant.
  2. Pénteken este 8-tól a fiatalok tartanak dicsőítő szentségimádást a templomban.
  3. Szombaton este 6 órakor tartja nálunk Tamás atya ünnepi újmiséjét, melyre mindenkit szeretettel hívunk és várunk! A szentmisét a templomkertben egy közös ünneplés és agapé követi majd. Kérjük, hogy aki tud, hozzon süteményt! Az újmisés atya ajándékára még várjuk nagylelkű adományaitokat, melyet a plébánián vagy a sekrestyében lehet leadni!
  4. Jövő vasárnap a délelőtti 10-es szentmisén adunk hálát tanuló ifjúságunkkal a tanévért.
  5. A hétköznapi szentségimádás rendje jún. 25-től aug.31-ig úgy módosul, hogy minden hétfőn, szerdán reggel ½ 8-tól este 8-ig, valamint péntekenként reggel ½ 8-tól este 10-ig lesz lehetőség a szentségi Úr előtt elidőznünk. Ehhez azonban nyáron is szükségünk lenne olyan testvérek szolgálatára, akik vállalnák, hogy beugranak helyettesíteni a Lelkiőröket. Jelentkezni: a hátsó asztalra kihelyezett papíron (név, telefonszám megadásával), az albertfalvi honlapon, vagy Riszterer Zsuzsinál személyesen, ill. telefonon lehet.
  6. Hálásan köszönöm mindazok segítségét és odaadó szolgálatát, akik a múlt vasárnapi úrnapi körmenet megrendezésénél segítettek, akár oltárépítésben, díszítésben, akár a körmenet megtartásában, illetve az utána való elpakolásban. Az Úr áldjon meg Benneteket készségetekért és nagylelkűségetekért!