1. Ma plébániánk karitásza a szentmisék után karácsonyfadíszekkel, gyertyákkal várja a kedves testvérek szegényeket támogató adományait. Az is fogadja szeretettel az ajándékot, akinek körülményei most nem teszik lehetővé az adományozást! Ma (Vasárnap) az esti mise után a Guido kamarakórus ad egy adventi koncertet templomunkban.
  2. Adventben minden hétfőn, kedden, és pénteken reggel ½ 7-től roráté szentmiséket tartunk. A szentmisék után együtt elimádkozzuk a reggeli dicséretet.
  3. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a felső hittan teremben.
  4. Kedden este 6 órától az AKTK szeretettel hív minden érdeklődőt a Don Bosco iskolába a Szent Mihály Akadémia következő előadására, melynek címe: Seuso-kincs – Vagyon, műveltség és keresztény hit a kései császárkor római elitjének világában . Az előadó Mráv Zsolt régész. Este ½ 8-tól pedig Apaklub lesz az alsó hittan teremben. A résztvevőket arra kérjük, ha módjukban áll, hozzanak süteményt és innivalót.
  5. Szerdán este 7-től a katekumenek hittana lesz a plébánián. Aki tud, kérjük hozzon süteményt és innivalót!
  6. Csütörtökön az esti mise után fenyőfaállítás lesz. Kérjük, hogy aki tud segíteni, jöjjön! 15 fő jelentkezését várjuk a sekrestyében vagy az irodában.
  7. Pénteken este 8-tól a fiatalok tartanak dicsőítő szentségimádást a templomban, melyre mindenkit szeretettel várunk!
  8. Szombaton délelőtt 10-től ministráns foglalkozás lesz a sekrestyében. Az esti 6-os szentmisében pedig Verbényi István atyáért imádkozunk halála 4. évfordulója alkalmából. Mindenkit szeretettel várunk!
  9. Aki még nem fizette be az idei önkéntes egyházi hozzájárulás át, régi nevén egyházadót, az a sekrestyében, vagy irodaidőben az irodában megteheti. Természetesen örömmel fogadjuk mindezt csekk útján, vagy átutalás formájában is.
  10. Templomunk karácsonyi díszítésére adományokat köszönettel elfogadunk a sekrestyében vagy az irodában!
  11. Az Irgalmasrendi Kórház ingyenes szemészeti szűrés t és egynapos szemészeti beavatkozást biztosít TB fizetők részére. Részletek a hirdetőtáblán.
  12. Dec 24-én , hétfőn délelőtt 11 órától az animátorok játékos foglalkozás t tartanak a gyerekeknek az alsó hittan teremben, délután 3 órakor pedig az általuk szervezett betlehemes játékra hívunk mindenkit a templomba.