1. Ma elsővasárnap van. Délután 5-től tartjuk szentségimádási óránkat.
  2. Az AKTK Döngicsélő Nyugdíjas Klubjának szept. 2-i kirándulására, valamint az aug. 21-25-ig gyermekek számára tartandó napközis Csillagtáborra még lehet jelentkezni. Részletek a templomajtóra kifüggesztett plakáton, illetve a honlapon.
  3. Tisztelettel kérem a kedves testvéreket, hogy a nyári időszakban az ajtókat ne csukogassák, hanem – amennyiben a szél okozta huzat zavaró lenne – inkább üljenek át egy másik helyre. Amennyiben valakit az tartana esetleg vissza, hogy ha átül máshova, akkor egy másik testvér megszokott helyét elfoglalná, örömmel jelzem, senkinek nem okoz az átüléssel sértést, hiszen senkinek nincs a templomban bérelt helye! A sekrestyések nem véletlenül csinálnak huzatot a templomban, kérem a munkájukat ne akadályozzuk önhatalmú intézkedésekkel!
  4. Aki a közösségi ház létrejöttéért augusztusban is lelki felajánlásokat vállal, kérem, iratkozzon fel a bejáratnál levő lapok valamelyikén!
  5. A héten tartjuk az általános iskolások hittantáborát Pusztamaróton. Mivel én is részt veszek a szervezőkkel együtt a táborban, ezért kedden és szerdán a templomban nem lesz szentmise! A környező templomokban keressünk lehetőséget a szentmisén való részvételre! Egyben kérlek titeket, imádkozzatok azért, hogy a gyerekek lelkileg gazdagodva térjenek vissza a táborból!
  6. Pénteken 6 órától családos szentségimádás lesz a templomban. Mindenki szeretettel várnak a szervezők, nemcsak a családosokat!