1. Hétfőn este ½ 8-tól a Képviselőtestület tagjai üléseznek a plébánián.
  2. Péntek elsőpéntek, ne feledkezzünk el az engesztelésről. Este ½ 9-től a házasok hittanja lesz a plébánián.
  3. Szombaton elsőszombat révén reggel 7-kor is lesz szentmise. A szentmise előtt ½ órával együtt elimádkozzuk a rózsafüzért.
  4. Két hét múlva, jún. 10-én, szombaton szenteli pappá Bíboros úr Zoli atyát, és diakónussá Ákost. Erre az alkalomra külön busszal megyünk, mely reggel 8 órakor a templom elől indul. Akik jelentkeztek, azok hozzanak hideg élelmet magukkal, mivel a szentelés után a busz rögtön indul vissza és várhatóan 2 és 3 óra között érkezik majd a templom elé.
  5. Zoli atya elsőmiséje rá egy hétre, jún. 17-én, szombaton este 6 órakor lesz templomunkban, melyre mindenkit Zoli atya nevében is szeretettel hívunk és várunk! A szentmise és az újmisés áldás után egy kerti party-val egybekötött ünnepségre marasztalunk benneteket, ahol mindenkit megvendégelünk egy bográcsban készült pörkölttel valamint gyermekeknek, illetve felnőtteknek való itallal. Kérjük, hogy a férfiak egy doboz üdítőt, a hölgyek egy tálca süteményt hozzanak! A szentelendőnek szánt ajándékra pedig a sekrestyében fogadjuk el azok adományait, akik még szeretnének hozzájárulni a közösség ajándékához és eddig még nem tették!