1. Az elsővasárnapi szentségimádást ma délután 5 órától tartjuk a templomban.
  2. Hétfőn este ½ 8-tól a Képviselőtestület ülésezik a plébánián.
  3. Pénteken ½ 6-tól a bérmálkozásra készülő fiatalokat várom a plébánián, este 6-tól pedig a családok tartanak dicsőítő szentségimádást a templomban, melyre mindenkit szeretettel várunk!
  4. Szombaton délelőtt ½ 10-től délig az általános iskolás korú gyerekek játékos foglalkozása lesz a hitoktatók és az animátorok vezetésével a plébánián.
  5. Tisztelettel kérlek benneteket, hogy amennyiben a szentmisén a széktárolóból székeket veszünk elő, úgy tegyük is azokat vissza a szentmise után, hogy a templom ne változzon át csatatérré vagy akadálypályává!
  6. Idei plébániai farsangi bálunkat február 3-án, szombaton tartjuk. A délutáni gyerekfarsang témája: „védőszentek”. Minden gyermek a saját védőszentjének öltözzön be! Ez kiváló alkalmat ad arra, hogy a szülők beszélgessenek gyermekeikkel, ki az ő védőszentjük, miért lett szent, hogyan élt stb. A felnőtt bál este ½ 8-kor kezdődik pezsgős köszöntővel és nyitótánccal. Érkezés 7 órától. Jegyárusítás jövő héttől a szombat esti és a vasárnapi szentmisék után. A felnőtt belépő ára személyenként 1000 Ft, a gyerekfarsangra családonként 500 Ft. Mind a felnőtt, mind a gyerekfarsangra családonként egy-egy tálca süteményt és üdítőt kérünk. A szolgálatokra (pl. büfé, kapuőrség, ruhatár, takarítás stb.) egy-egy órás időközökre jelentkezni a templomajtónál kihelyezett táblázaton lehet. A készülő szendvicsekhez felajánlásokat (zöldségek, krémek) is ott lehet jelezni. A tombolának szánt tárgyakat a sekrestyében gyűjtjük (figyeljünk a minőségre!). Cégek felajánlásait is várjuk (kiváló reklámlehetőség)! A nem tárgyi felajánlásokat leírva, borítékban elhelyezve, szintén a sekrestyében lehet leadni.