1. A holnapi körmenettel egybekötött ünnepi szentmise ezen a napon nem a szokásos 10 órakor, hanem kivételesen 9 órakor kezdődik. Ezen a szentmisén adunk hálát Te Deum-mal a tanuló ifjúság egész tanévéért. Az esti 6-os szentmise után a Weiner Leó Zeneiskola koncertet ad templomunkban, melyre mindenkit szeretettel várunk!
  2. Hétfőn este ½ 7-től tartja az utolsó összejövetelét a Szent Mónika kör a felső hittanteremben.
  3. Pénteken Jézus Szentséges Szívének főünnepe lesz. Ezen a napon volt 60 éve Katona Farkas ciszterci atya újmiséje templomunkban, aki e plébánia tagja volt. Újmiséjének és szentelésének évfordulója alkalmából szentképet küldött közösségünknek és azt kéri, hogy aki visz belőle, pénteken imádkozza el a lap hátoldalán található kis imát érte és papi hivatásokért. A szentkép a hátsó kisasztalról elvihető.
  4. Kérlek Benneteket, jelentkezzetek a pénteki szentségimádásra lelki őrnek, hogy a tavalyi évhez hasonlóan a nyári időszakban is folyamatosan biztosítva legyen a szentségimádás. Jó lenne, ha a 2020-as, Budapesten tartandó Eucharisztikus Kongresszusra készülve közösségünkből többen, új jelentkezők is felfedeznék az Oltáriszentségben rejtező Jézust és erejét. A Kongresszusról föltettünk a honlapunkra egy alaptájékoztatót is, melyet alkalmanként frissíteni fogukn, hogy értesüljünk a készület aktuális híreiről.
  5. Megjelent egyházközségi levelünk úrnapi száma. Vigyünk magunkkal családonként 1-1 példánnyal!