1. Hétfőn este 7-től tartjuk az utolsó felnőtt hittant a plébánián.
  2. Zoli atya elsőmiséje szombaton este 6 órakor lesz templomunkban, melyre mindenkit Zoli atya nevében is szeretettel hívunk és várunk! A szentmise és az újmisés áldás után egy kerti party-val egybekötött ünnepségre marasztalunk benneteket, ahol mindenkit megvendégelünk egy bográcsban készült pörkölttel valamint gyermekeknek, illetve felnőtteknek való itallal. Kérjük, hogy a férfiak egy doboz üdítőt, a hölgyek egy tálca süteményt hozzanak! A szentelendőnek szánt ajándékra pedig a sekrestyében fogadjuk el azok adományait, akik még szeretnének hozzájárulni a közösség ajándékához és eddig még nem tették!
  3. Pénteken este 8-tól az ifjúság tart énekes dicsőítő szentségimádást a templomban.
  4. Vasárnap már Úrnapja, az Oltáriszentség ünnepe. A körmenettel egybekötött ünnepi szentmise ezen a napon nem a szokásos 10 órakor, hanem kivételesen 9 órakor kezdődik, hogy a feldíszített oltárok a nap hevétől el ne hervadjanak. Kérjük, hogy aki oltárdíszítést vállalt, amennyiben teheti, saját felajánlásból vásároljon virágokat, mint ahogyan ez eddig szokásban volt. Amelyik csoportnak ez nehézséget okozna, kérem jelezze a plébánián, és másképp oldjuk meg a virágvásárlást. Aki tud, hozzon virágszirmokat, amit a gyerekek, mindenekelőtt az idei elsőáldozók szórhatnak majd a Szentségi Jézus előtt. Ezen a szentmisén adunk hálát Te Deum-mal a tanuló ifjúság egész tanévéért. Az esti 6-os szentmise után a Weiner Leó Zeneiskola koncertet ad templomunkban, melyre mindenkit szeretettel várunk!
  5. A családos táborra várjuk olyan családok jelentkezését is, ahol a nagyobb gyermekek már kirepültek, és csak a család magja, vagyis a házaspár tud jelen lenni! Kérjük, hogy a jelentkezők a 10000 Ft előleget fizessék be!
  6. Mint tudjátok, az Egyházmegye támogatásával Közösségi Ház építését határoztuk el. Az építkezés financiális hátterének előteremtésére az Egyházmegye bíztató ígéreteket tett, melyek a jelenlegi felállásban nem mutatkoznak biztosítottnak. Arra kérlek Benneteket, hogy amennyiben szükségesnek látjátok egy ilyen ház létrejöttét, lelkileg támogassátok meg ezt az elhatározást. Aki szeretné, hogy közösségünk számára ilyen épület létrejöjjön, attól azt kérem, hogy lelki felajánlásokat vállalva álljon az ügy mellé: imádkozzon el hetente egy teljes rózsafüzért, vagy vegyen részt egy hétköznapi szentmisén akár családosan, amit lélekben erre a szándékra felajánl, vagy hetente ajánljon fel 1 óra szentségimádást péntekenként ezért a célért. Kérem, hogy aki erre vállakozik, iratkozzon fel a bejáratnál levő lapok valamelyikén.