1. Hétfőn már az évközi idő kezdődik, liturgikusan köznap, a munkaszüneti napra való tekintettel reggel ½ 8-kor tartjuk a szentmisét.
  2. Szerdán este 7-től a katekumeneket várom utolsó együttlétünkre a plébánián.
  3. Pénteken 6-7ig a családok szentségimádási órát tartanak, este 8-tól pedig a karizmatikus imacsoport tart imaszolgálattal egybekötött imaestet az alsó hittanteremben. Mindkét alkalomra mindenkit szeretettel várnak.
  4. Szombaton szenteli pappá Bíboros úr Zoli atyát, és diákonussá Ákost. A rendelt busz reggel 8 órakor a templom elől indul. Akik jelentkeztek, azok hozzanak hideg élelmet magukkal, mivel a szentelés után a busz rögtön indul vissza és várhatóan 2 és 3 óra között érkezik majd a templom elé. Mivel egyenlőre mindenki csak előleget fizetett, kérem, hozzatok magatokkal még személyenként 950 Ft-ot, hogy a teljes buszköltséget fedezni tudjuk.
  5. Zoli atya elsőmiséje rá egy hétre, jún. 17-én, szombaton este 6 órakor lesz templomunkban, melyre mindenkit Zoli atya nevében is szeretettel hívunk és várunk! A szentmise és az újmisés áldás után egy kerti party-val egybekötött ünnepségre marasztalunk benneteket, ahol mindenkit megvendégelünk egy bográcsban készült pörkölttel valamint gyermekeknek, illetve felnőtteknek való itallal. Kérjük, hogy a férfiak egy doboz üdítőt, a hölgyek egy tálca süteményt hozzanak! A szentelendőnek szánt ajándékra pedig a sekrestyében fogadjuk el azok adományait, akik még szeretnének hozzájárulni a közösség ajándékához és eddig még nem tették!
  6. Jún. 18-án, vasárnap már Úrnapja, az Oltáriszentség ünnepe. A körmenettel egybekötött ünnepi szentmise ezen a napon nem a szokásos 10 órakor, hanem kivételesen 9 órakor kezdődik, hogy a feldíszített oltárok a nap hevétől el ne hervadjanak. Kérjük, hogy aki oltárdíszítést vállalt, amennyiben teheti, saját felajánlásból vásároljon virágokat, mint ahogyan ez eddig szokásban volt. Amelyik csoportnak ez nehézséget okozna, kérem jelezze a plébánián, és másképp oldjuk meg a virágvásárlást.
  7. A családos táborra várjuk olyan családok jelentkezését is, ahol a nagyobb gyermekek már kirepültek, és csak a család magja, vagyis a házaspár tud jelen lenni!
  8. Mint tudjátok, az Egyházmegye támogatásával Közösségi Ház építését határoztuk el. Az építkezés financiális hátterének előteremtésére az Egyházmegye bíztató ígéreteket tett, melyek a jelenlegi felállásban nem mutatkoznak biztosítottnak. Arra kérlek Benneteket, hogy amennyiben szükségesnek látjátok egy ilyen ház létrejöttét, lelkileg támogassátok meg ezt az elhatározást. Aki szeretné, hogy közösségünk számára ilyen épület létrejöjjön, attól azt kérem, hogy lelki felajánlásokat vállalva álljon az ügy mellé: imádkozzon el hetente egy teljes rózsafüzért, vagy vegyen részt egy hétköznapi szentmisén akár családosan, amit lélekben erre a szándékra felajánl, vagy hetente ajánljon fel 1 óra szentségimádást péntekenként ezért a célért. Kérem, hogy aki erre vállakozik, iratkozzon fel a bejáratnál levő lapok valamelyikén.